Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinden yeni tanıtım geldi! Dizi yine eleştiri yağmuruna tutuldu!

Üç Kuruş dizisinden yeni tanıtım geldi! Dizi yine eleştiri yağmuruna tutuldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son zamanların en çok merakla beklenen dizisi Üç Kuruş cephesinde işler yavaş yavaş ilerliyor. Diziyi heyecanla bekleyenler yayın tarihini duymak isterken kanaldan hala bir açıklama gelmedi. Ancak diziden yeni bir tanıtım bugün paylaşıldı.

Ay Yapım tarafından Show TV için çekilen Üç Kuruş dizisinden haberler tabiri caizde yudum yudum geliyor. Haziran ayında Çukur’un final bölümünde ilk tanıtımı yapıldığından beri büyük bir merakla beklenen diziden gelen her haber heyecanla karşılanıyor.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un yer aldığı Üç Kuruş’un pazartesi akşamları yayınlanacağı biliniyor. Ancak hangi pazartesi başlayacağı hala açıklanmadı. İzleyiciler kulak kesilmiş kanaldan gelecek bilgiyi bekliyor.

Bu arada ilk fragmanı yayınlanan dizinin ikinci tanıtım filmi de sosyal medyada paylaşıldı. Ancak üzerinde yine yayın tarihi yazmıyor. Fragman izleyiciler tarafından heyecanla karşılanırken İçerde ve Çukur’a çok benzediği iddiaları yine sosyal medyada paylaşıldı. Birçok izleyici ilk tanıtımı izlediğinden bu yana Üç Kuruş’un İçerde ve Çukur karışımı yeni bir dizi olduğunu iddia ediyor ve eleştiriyor.

Üç Kuruş dizisi renkli bir roman mahallesi olan Çıngıraklı’nın koruyucusu konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe’nin kovalamaca oyununun bir cinayet vakasıyla ters yüz olmasını konu alıyor.

Senaryosunda Damla Serim ile Murat Uyurkulak’ın imzasını taşıyan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki “Üç Kuruş”un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’a, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit’in de aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu eşlik ediyor.