Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Nurgül Yeşilçay, arkadaşlarımız düğün istiyor ancak benim vaktim yok açıklamasıyla dikkat çekti.

Nurgül Yeşilçay, arkadaşlarımız düğün istiyor ancak benim vaktim yok açıklamasıyla dikkat çekti.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Şu sıralar, Cengiz Bozkurt ile baş rolünde yer aldığı Kim Bu Aile adlı sinema filmini çeken ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Bloomberg HT’de yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir Programı’na konuk oldu. Nurgül Yeşilçay programda özel hayatı ve işiyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Eğer dizide oynuyorsan yoğunluktan hiçbir özel hayatın kalmıyor diyen Nurgül Yeşilçay, “Ben sanatın her dalını çok seviyorum. Resim yapıyorum, fotoğrafla ilgileniyorum, sergileri ve tiyatroyu da seviyorum. Sanat bir bütün, yani bunun hepsini severken ve bu kadar yüksekken 150 dakikalık bir şey yapmak sadece hayatının oraya adadığın bir şey oluyor, tabi bu da yorucu. Oyunculuk keyif alınan bir şey, git gide keyif almamaya başlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Nurgül Yeşilçay, arkadaşlarımız düğün istiyor ancak benim vaktim yok açıklamasıyla dikkat çekti. 5

Cem Özer ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Osman Nejat hakkında da konuşan Yeşilçay, “İngiltere’de sanat okuyor. Oyunculuk, yönetmenlik ve fotoğraf üzerine eğitim alıyor. Pandemi dönemini birlikte geçirdik. 13 yaşındayken İngiltere’ye gitti. Bir çocuk bana yetti. Osman Nejat, kardeş de istemişti bir dönem ama artık istemiyor.” diye konuştu.

Nurgül Yeşilçay, arkadaşlarımız düğün istiyor ancak benim vaktim yok açıklamasıyla dikkat çekti. 6

Yeşilçay, “Z kuşağı hikayesine ben çok inanmıyorum. Şu an bence biz kültür çatışması yaşıyoruz. Osman Nejat da sanat okuduğu için bizim için daha kolay oluyor ama zaman zaman dijital olarak bir kuşak çatışması yaşıyoruz. O yönetmen olacak. Evrensel bir başarı peşinde koşmasını isterim. Ben hayal kurmayı Nejat ile yeniden öğrendim” dedi .

Nurgül Yeşilçay, arkadaşlarımız düğün istiyor ancak benim vaktim yok açıklamasıyla dikkat çekti. 7

Yönetmen Necati Kocabay ile aşk yaşayan Yeşilçay evlilik sorularına ise, “Ben evlilik bağımlısı değilim. İlişkimiz çok güzel gidiyor. Arkadaşlarımız büyük bir düğün istiyor. Ben de düğün işine girmek istemiyorum. Benim vaktim yok.” yanıtını verdi.