Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinin başrol kadın oyuncusu belli oldu, şimdi Yasak Elma düşünsün!

Üç Kuruş dizisinin başrol kadın oyuncusu belli oldu, şimdi Yasak Elma düşünsün!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinin dördüncü sezonunun sonlarında yaşanan tartışma sonrasında diziye veda etmek durumunda kalmıştı. Şahika karakteri ile çok sevilen oyuncu, Medyapım tarafından hikayeden çıkartıldı. Bir süredir dinlenmekte olan oyuncu, yeni sezon için birçok diziden teklif aldı.

NGM Medya tarafından Kaderimin Oyunu dizisinin başrolü önerilen oyuncuya, bir başka önemli diziden de teklif geldi. İçerde ve Çukur dizilerinin ardından Ay Yapım tarafından titizlikle hazırlanan Üç Kuruş isimli dizi için gelen teklif Nesrin Cavadzade’ye büyük bir fırsat da sundu…

Üç Kuruş dizisinin başrol kadın oyuncusu belli oldu, şimdi Yasak Elma düşünsün! 19

Oyuncunun gönderildiği Yasak Elma dizisine rakip olacak Üç Kuruş’ta yer almayı kabul ettiği ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş bu transfer gelişmesini duyururken, Nesrin Cavadzade kariyeri açısından önem taşıyan bir aksiyon dizisi ile anlaşmış oldu.

Yasak Elma’nın pazartesi akşamları Show TV’deki rakibi Üç Kuruş olacak. Ünlü oyuncu da eski dizisi ile rekabet etme fırsatını elde edecek.

Kaderimin Oyunu dizisiyle anlaşması beklenen ünlü oyuncunun Üç Kuruş dizisini neden tercih ettiği de merak konusu oldu.

Show TV’nin yeni sezondaki iddialı dizisi için anlaşma yapılan isimler çok dikkat çekici… Uraz Kaygılaroğlu, Aytaç Uşun, Nursel Köse, Civan Canova, Aslıhan Malbora gibi oyuncular dizinin kadrosunda yerlerini aldı. Ahmet Rıfat Şungar ile Ekin Koç da erkek başrol karakterleri için gelen teklifi değerlendiriyor. İki oyuncunun da projeye sıcak baktığı belirtiliyor.