Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade yeni rolünde yine moda ikonu gibi izleyiciyi mest edecek!

Nesrin Cavadzade yeni rolünde yine moda ikonu gibi izleyiciyi mest edecek!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade yer aldığı projelerde düzgün fiziğini ve güzelliğini ortaya koyan roller ile akıllarda kalıcı oldu. Yasak Elma dizisindeki Şahika karakteri entrikalarla dolu bir kadın olsa da hem giyim tarzı hem de tavrı ile moda ikonu gibi bir hava yansıtmıştı.

Nesrin Cavadzade şimdi yine benzer bir kadın karakteri ile Şahane Hayatım dizisinin kadrosunda yer alıyor. 15 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak olan dizinin 3. yeni bölümünde izleyiciler Melisa karakteri ile ilk kez taşınacak.

Nesrin Cavadzade de böylelikle yepyeni bir rolde yine alımlı ve güzelliğini ortaya koyan bir görüntü ile izleyicilerle buluşacak.

Melisa karakterinin etkileyici bakışları, kıpır kıpır bir kadın olmasının yanı sıra, giyiminin bir moda ikonunu andırması hemen dikkat çekecek.

Nesrin Cavadzade rolü ile ilgili bilgi verirken şu detaylara dikkat çekti: “Girdiği ortamda hemen fark yaratan çekici bir kadın.”

Nesrin Cavadzade yeni rolünde yine moda ikonu gibi izleyiciyi mest edecek! 7

Yasak Elma dizisindeki Şahika karakterini hatırlayan izleyiciler, başarılı oyuncunun rolü ne kadar güçlü bir şekilde ortaya çıkarttığını da bilecektir. Melisa aynı zamanda ortalığı fena halde karıştıracak adımlar atacak. Bu detay Şahika karakterinde oyuncunun başarısını iyi bilen hayranları için dikkat çekici olacaktır.

Melisa karakteri ile Şahane Hayatım dizisinin hikayesi daha da güçlenecek. İlk iki bölümde çok iyi reyting çıkışı yapan dizinin Nesrin Cavadzade’nin de katılımı ile daha etkili bir hikaye ortaya koyması bekleniyor.