Ana sayfa Dizi Haberleri Hilal Altınbilek ve Onur Tuna’yı buluşturan Şahane Hayatım dizisi büyüleyici bir görüntü sunuyor!

Hilal Altınbilek ve Onur Tuna’yı buluşturan Şahane Hayatım dizisi büyüleyici bir görüntü sunuyor!

tarafından ker_def

Yakında FOX ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan, Ay Yapım imzalı yeni dizi ‘Şahane Hayatım’ için geri sayım devam ediyor. Farklı bir hikaye ve etkileyici bir hikaye ile izleyicileri adeta büyüleyecek.

Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, Çağrı Bayrak’ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Şahane Hayatım’ dizisi tanıtımlarıyla çok konuşulmaya devam ediyor. Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan ve farklı hikayesiyle merakla beklenen diziden yayınlanan yeni tanıtım heyecanı giderek artırıyor.

Hayata büyük haksızlıklarla gelen, bunları aşmak için çok çalışan ve bu yolda her şeyi feda edip, şahane bir hayata sahip olan Şebnem’in (Hilal Altınbilek) sarsıcı hikayesine tanıklık edeceğimiz diziden yayınlanan yeni tanıtımda Şebnem’in suç dolu geçmişi peşini bırakmıyor.

Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'yı buluşturan Şahane Hayatım dizisi büyüleyici bir görüntü sunuyor! 7

Şebnem’in zengin kocası Onur’la (Yiğit Özşener) tanışıp evlendiği anların yer aldığı tanıtımda kayınvalidesi Aysel’in (Sumru Yavrucuk) Şebnem’e “Onur’a söylediğin her şey yalan!” dediği anlar dikkat çekiyor.

Şebnem’in sırlarla dolu geçmişinden gelen Niyazi’nin (Serkan Keskin) yeniden karşısına çıktığı ve Şebnem’in yeni hayatına geçişinin ilk tanığı, hatta tek arkadaşı olan Didem’i (Gökçe Eyüboğlu) gördüğümüz yeni tanıtıma cinayet başkomiseri Mesut’un (Onur Tuna) sözleri damga vuruyor.

‘Şahane Hayatım’, çok yakında FOX’ta!