Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade için Yasak Elma’daki Şahika gibi yine izleyiciyi şaşkına çeviren yeni rol!

Nesrin Cavadzade için Yasak Elma’daki Şahika gibi yine izleyiciyi şaşkına çeviren yeni rol!

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Şahika karakteri ile çok büyük ilgi gören ve kariyerinde de önemli bir sıçrama yaratan Nesrin Cavadzade, yapımcı ile anlaşmazlığa düştüğü için bu projeden erken ayrılmak durumunda kalmıştı.

Sosyal medyada ve basında çok konuşulan Şahika karakterinin ardından Üç Kuruş isimli tek sezonluk dizide izlediğimiz Nesrin Cavadzade, şimdi de Şahane Hayatım isimli yeni proje ile hayranlarının karşısına çıktı.

Çarşamba akşamları artık ekranda güçlü ve hırslı kadınların hakim olduğu yepyeni bir dizi var. 1 Kasım Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanan Şahane Hayatım dizisinde Nesrin Cavadzade’yi Melisa isimli karakterde izliyoruz.

Oyuncu bu rolün kendisi için çok uygun olduğunu düşünüyor ve bunun nedenini de şu sözlerle anlatıyor:

“Projeyi, okuduğum diğer her şeyden çok farklı buldum. En son oynadığım Üç Kuruş projesinden beri hiç bu kadar heyecanlanmamıştım. Özellikle oynayacağım Melisa karakterinin benim için biçilmiş kaftan olduğunu düşündüm. Rolüme başka ne katabilirim ve nasıl büyütebilirim diye hayaller kurmaya başladım hemen. Bu projenin gücünün de buradan kaynaklandığını düşünüyorum, size hayaller kurduruyor, merak ettiriyor, bir sonraki bölümü heyecanla beklemenize sebep oluyor.”

Melisa karakteri yeni sezonda sosyal medyada en çok tartışılacak kadın dizi karakterlerinden birisi olacak gibi gözüküyor. Bir de böyle iddialı bir rolü parıltısı ile daha da yukarıya taşıyabilecek bir Nesrin Cavadzade gerçeğini de yakında ekranda görebilirsiniz.

Şahane Hayatım dizisine çok önem veren ünlü oyuncu, güçlü kadınların bulunduğu bu hikayeyi neden çok sevdiğini şu sözlerle ifade etti:

“Melisa, hırslı ve hedefleri için savaşmaktan çekinmeyen bir tip. Sevdiği adamı yıllar önce başka bir kadına kaptırmış ya da buna inanıyor. Kaybettiği şeyi geri kazanmak için her yola cesaret edecek ve bu uğurda yenilgiyi asla kabul etmeyeceğe benziyor. Böyle dişli bir karakteri oynamak her zaman çok eğlenceli.

Bence bu projeyi farklılaştıran yüksek seyir zevki veren güçlü kadın karakterleri. Hepsi çok güçlü, mücadeleci, sonuna kadar giden tipler. Bunu izlemekten daha zevki ne olabilir? İşin hoşluk, şıklık kısmı da pastanın üstündeki çilek gibi:)”