Ana sayfa Dizi Arşivi Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu bir harika!

tarafından ker_def

Show TV’nin yeni sezondaki en iddialı dizisi Üç Kuruş… Ay Yapım tarafından hazırlanan dizide mayfa ile polis arasındaki çatışma anlatılacak. Dizi için renkli bir roman mahallesi oluşturuldu. Bu mahallenin ismi Çıngıraklı olarak belirlendi.

Bu mahallenin koruyucusu bir mafya lideri olan Kartal… Bu karakteri canlandıran kişi ise Uraz Kaygılaroğlu… Oyuncu hem fiziksel bir değişim geçirdi hem de eğitimler alarak kendisini rolüne hazırladı. Mafya lideri Kartal ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe’nin kovalamaca oyununun bir cinayet vakasıyla ters yüz olması ile hikaye başlayacak…

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! 9

Uraz Kaygılaroğlu, aksiyon yönetmeni Uğur Yıldıran’la yaptığı çalışmalar ile diziye yoğun bir hazırlık dönemi geçirdi. Ayrıca farklı savunma aletleri, darbuka ve dans üzerine de eğitimler alan oyuncu, izleyicileri şaşırtacak bir karakteri sergileyecek.

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! 10

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosunda da çok önemli isimler yer alıyor. Bu isimler şöyle:

” Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.”

Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu bir harika! 11

Senaryosunda Damla Serim ile Murat Uyurkulak’ın imzasını taşıyan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki ‘Üç Kuruş’ Show TV’nin yeni dizisidir.