Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’yla parlayan Burak Deniz doğum gününde gündem oldu!

Maraşlı’yla parlayan Burak Deniz doğum gününde gündem oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugün, son dönemin ismi en çok ön plana çıkan isimlerinden Burak Deniz’in doğum günü. Özellikle Maraşlı dizisindeki başarılı performansının ardından kariyerinde büyük bir sıçrama yapan yakışıklı oyuncu dünyanın dört bir yanından gelen doğum günü mesajlarıyla Twitter’da gündem oldu.

Burak Deniz 17 Şubat 1991’de İstanbul’da doğdu. İlk dizi deneyimini Kolej Günlüğü ile yaşayan yakışıklı oyuncu Medcezir, Küçük Tatlı Yalancılar, Bizim Hikaye gibi başarılı yapımlarından ardından geçen sezon ATV’de ekrana gelen Maraşlı dizisiyle kariyerinin en büyük çıkışını yaptı.

Reytinglerde başarılı olamadığı için ekranlara erken veda eden Maraşlı dizisi yurt dışında ise büyük ilgi gördü. Maraşlı’daki başarısının ardından Burak Deniz’e yeni kapılar açıldı. Yakışıklı oyuncu Ferzan Özpetek’in Disney Plus için çektiği Cahil Periler dizisinde rol aldıktan sonra Netflix için çekilen Şahmaran’da başrolü Serenay Sarıkaya ile paylaştı.

Burak Deniz bugün, Türkiye’nin en ünlü genç oyuncularından biri. Dünyanın dört bir yanından hayran kitlesine sahip yetenekli oyuncu doğum gününde aldığı mesajlarla bugün bir ara Twitter’da gündemin ikinci sırasına yerleşti.

Hayranları Burak Deniz’i etiketleyerek yaptıkları mesajlarda yakışıklı oyuncuya olan hayranlıklarını dile getirdi. Bugün öğle saatlerinde Burak Deniz hakkında yapılan paylaşım sayısı 2 bini geçmişti.

Şahmaran isimli dizisinin çekimlerini tamamlayan Burak Deniz yeni projesinin hazırlıklarına başladı. Yakışıklı oyuncu yine Netflix için çekilecek Gidenler isimli filmde rol alacak. Burak Deniz’in rol arkadaşı ise Dilan Çiçek Deniz. Daha önce BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinde başrolü paylaşan iki oyuncu bu kez yeniden bir projede birlikte çalışacak.