Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri O Kız dizisinin Sitare’si Sezin Akbaşoğulları yeni rolünde yine bir intikam savaşı verecek!

O Kız dizisinin Sitare’si Sezin Akbaşoğulları yeni rolünde yine bir intikam savaşı verecek!

tarafından ker_def

Sezin Akbaşoğulları’nın Kanal D ekranında final yapan O Kız dizisindeki performansına izleyiciler hayran kalmıştı. Sitare karakteri ile sezon başından itibaren uzun süre ekranda yer alan usta oyuncu, Erkan Petekkaya ile de çok başarılı bir partnerlik süreci yürüttü.

Sezin Akbaşoğulları, sezonun ikinci yarısında ise bu sefer Tetikçinin Oğlu dizi projesi ile anlaştı. Salı akşamları artık Fox TV’nin yeni çekim noktası olması beklenen projede Huri karakterini canlandıracak olan oyuncu, yine bir intikam hikayesinin içinde yer alacak.

O Kız dizisinin Sitare'si Sezin Akbaşoğulları yeni rolünde yine bir intikam savaşı verecek! 7

Sezin Akbaşoğulları dizide canlandıracağı Huri karakteriyle ilgili olarak şu bilgileri verdi:

“Dizide İskender’in kardeşi Huri’yi canlandırıyorum. Son derece zeki ve sağduyulu bir karakter. Aile geleneklerine bağlı ama zamanla bu geleneklerin kendi hayatına olan etkileriyle yüzleşecek ve bir intikam savaşına girecek.

Bu dizi yalnızca iki dostun değil aile ilişkilerinin de mercek altına alındığı bir dizi. Böyle bir ekiple ve Bodrum’da çalışmak ayrıca çok keyifli.”