Ana sayfa Sosyal Medya Serhat Kılıç ile Sezin Akbaşoğulları, yeni dizileri için övgü üstüne övgüde bulundu!

Serhat Kılıç ile Sezin Akbaşoğulları, yeni dizileri için övgü üstüne övgüde bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Tetikçinin Oğlu dizisinde başrollerde yer almasa da yan rollerdeki etkili isimlerden birisi de Serhat Kılıç… Canlandırdığı Esat karakteri ile dizinin karanlık isimlerinden birisi olarak izleyicilerin karşısına çıkan Serhat Kılıç, yine ustalığını sergiliyor.

Serhat Kılıç daha önce de yer aldığı projelerde kötü adam rollerinde yer almıştı. Oyuncu özellikle bu tür ters köşe rolleri tercih ediyor, çünkü bu tür karakterlerin neler yapabileceği öngörülemez ve oyuncu için de bu durum teklifleri değerlendirirken öne çıkan bir detay.

Serhat Kılıç ile Sezin Akbaşoğulları, yeni dizileri için övgü üstüne övgüde bulundu! 8

Serhat Kılıç, çekimleri Bodrum’da devam eden Tetikçinin Oğlu projesinde hem rol arkadaşlarından hem de ortamdan çok memnun olduğunu söyledi.

Ünlü oyuncu yaptığı açıklamada Timuçin Esen ve Şevket Çoruh’un başrolündeki dizinin ekibi hakkında şöyle konuştu: “Timuçin Esen’den başlayarak, Şevket Çoruh, Genco Özak, Baran hani bütün isimleri saymayım, çok iyi bir kadro. Hem aksiyon sahnelerinde hem dramatik sahnelerde çok güçlü ve iyi bir kadro ile çalışıyoruz.”

Dizi için oluşturulan ortamdan memnuniyetini de dile getiren ünlü oyuncu, mekanları ve çalışma şartlarını da olumlu olarak ifade etti.

Serhat Kılıç, “Ortam çok güzel, hava çok güzel, mekanlar çok güzel, ekip de çok güzel. Çok keyifli başladı” açıklamasında bulundu.

Serhat Kılıç ile Sezin Akbaşoğulları, yeni dizileri için övgü üstüne övgüde bulundu! 9

Dizinin hikayesinde Huri karakterini canlandıran isim ise Sezin Akbaşoğulları… Sezon başında O Kız isimli Kanal D dizisinde yer alan oyuncu, şimdi ise bambaşka bir kadın karakteri ile yeniden hayranlarının karşısına çıktı.

Yine etkileyici oyunculuğunu sergileyen Sezin Akbaşoğulları, Tetikçinin Oğlu dizisinden çok memnun olduğunu şu sözlerle ifade etti: “Herkes yaptığı işi son derece iyi bir şekilde yapıyor, çok profesyonel. Aynı zamanda Bodrum’da çalışıyor olmak da çok keyifli.”