Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un afişine büyük eleştiri! İzleyici “Daha güzeli daha önce yapılmıştı” dedi!

Üç Kuruş’un afişine büyük eleştiri! İzleyici “Daha güzeli daha önce yapılmıştı” dedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin iddialı dizisi Üç Kuruş çok yakında ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ay Yapım tarafından çekilen ve çekimleri son hız devam eden dizinin afişi dün yayınlandı. İzleyicinin afişe tepkisi ise şaşırtıcıydı. Afişi hiç beğenmeyen izleyiciler “Daha güzeli daha önce yapılmıştı” diye tepki gösterdi.

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç’un paylaştığı dizinin afişi dün sosyal medyada paylaşıldı. Çıngıraklı isimli bir çingene mahallesinde geçecek olan dizinin afişinde çingene mahallesinin sakinleri vardı.

Ancak yapım şirketinin büyük bir heyecanla paylaştığı afiş izleyicilerin bir kısmı tarafından hiç beğenilmedi. Afişi “Daha önce daha güzeli yapılmıştı” diye eleştiren izleyici bir zamanların ünlü çingene dizisi Cennet Mahallesi’nden afiş paylaştı. Hatta Cennet Mahallesi’nin afişinin daha güzel olduğunu söyleyenler de oldu.

Üç Kuruş’un afişiyle ilgili bazı yorumları aşağıda görebilirsiniz.

Üç Kuruş'un afişine büyük eleştiri! İzleyici “Daha güzeli daha önce yapılmıştı” dedi! 10 Üç Kuruş'un afişine büyük eleştiri! İzleyici “Daha güzeli daha önce yapılmıştı” dedi! 11 Üç Kuruş'un afişine büyük eleştiri! İzleyici “Daha güzeli daha önce yapılmıştı” dedi! 12 Üç Kuruş'un afişine büyük eleştiri! İzleyici “Daha güzeli daha önce yapılmıştı” dedi! 13

Show TV’de pazartesi akşamları ekrana gelecek olan Üç Kuruş’un ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı hala açıklanmadı. Uraz Kaygılaroğlu katıldığı bir programda ilk bölümün ekim sonu gibi yayınlanacağını söylemişti.

Dizinin kadrosunda şu isimler bulunuyor: Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit.

Çıngıraklı isimli bir çingene mahallesinde geçen dizinin hikayesi mafya, polis ve kiralık katil üçgeninde gelişiyor.