Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Umut Kurt hayatının aşkını buldu!

Ünlü oyuncu Umut Kurt hayatının aşkını buldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Bir döneme damgasını vuran ‘Hatırla Sevgili’ dizisinde canlandırdığı ‘Yaşar’ karakteriyle hafızalarda yer edinen Umut Kurt nişanlandı.

Ünlü oyuncu, bir süredir birlikte olduğu sanat yönetmeni sevgilisi Melisa İnci ile yakın arkadaşlarının katıldığı bir yemekle  nişanlandı. Evlilik yolunda ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşayan Umut Kurt, heyecanını instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla takipçileriyle de paylaştı.

Ünlü oyuncu Umut Kurt hayatının aşkını buldu! 10

Gece boyunca dans edip, eğlenen çifti, mutlu günlerinde ailesi ve dostları yalnız bırakmadı. Törene katılanlar da Kurt ile İnci’nin nişan töreninden fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Umut Kurt da instagram hesabından ‘Bizi yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” mesajı yayınladı.

Ünlü oyuncu Umut Kurt hayatının aşkını buldu! 11

Takipçilerinden ikiliye çok sayıda ‘Mutluluklar’ mesajı geldi. Kurt, 6 ay önce sevgilisinin önünde diz çöküp, romantik bir evlenme teklifinde bulunmuştu. Ünlü oyuncunun sürpriziyle neye uğradığını şaşıran İnci, Kurt’a ‘Evet’  yanıtını vermişti.

Ünlü oyuncu Umut Kurt hayatının aşkını buldu! 12

Ünlü oyuncu Umut Kurt hayatının aşkını buldu! 13