Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler izleyicileri çıldırdı! Mehmet, Oya’dan da beter çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler izleyicileri çıldırdı! Mehmet, Oya’dan da beter çıktı!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin çok sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler dün akşam ekranlara gelen 22. bölümü izleyenleri adeta çılgına çevirdi.

Başrollerini Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı dizide, Burcu’nun Merve’nin yardımıyla düşük raporu alması izleyenleri çok kızdırdı.

Bin bir oyunu tek başına çeviren Merve’nin iki dakika içinde raporu bulmasına uyuz olan izleyenler, Mehmet’in hemen Burcu’ya inanmasına iyice şaşırdı.

Ufak Tefek Cinayetler izleyicileri çıldırdı! Mehmet, Oya'dan da beter çıktı! 7

Geçtiğimiz haftaki bileklik meselesinin hemen unutulmasına, Oya’nın hemen Serhan’la evcilik oyununa kapılıp başına gelenleri unutmasına adeta tepki yağdı.

Burcu’nun Mehmet’le buluşup ona rapor getirdiği sahne ise izleyenler için tabiri caizse çıldırma noktasıydı!

Yine bir sürü yalan söyleyip Arzu’yu suçlayan Burcu’ya inanan Mehmet ise izleyenlere pes doğrusu dedirtti.

Sosyal medyada konuyla ilgili yorum yağdıran izleyiciler bu sahneler için; “Mehmet gerçekten çok saf!”, “Bileklik meselesi ne oldu?”, “Mehmet gerçekten bu kadar kör olamaz!”, “Burcu raporu bulursa izlemeyeceğim dedim elveda Ufak Tefek Cinayetler!”, “Mehmet Oya’dan da beter çıktı!”, “Burcu’ya yeni konu bulun içimiz şişti!”, “Bu kadar oyun çeviren kadının arasında kafasını hiç kullanmayıp duyduğuna tek inanan Mehmet!”, “Mehmet sanki hiçbir şey bilmeyen cahil!” gibi yorumlar yaptılar.

Söylediğini yapan Burcu’nun Mehmet’e daha ne yalanlar söyleyeceğini önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…

İşte o sahne: