Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Şirin’i öyle güzel patakladılar ki, içimizin yağları eridi!

Kadın dizisinde Şirin’i öyle güzel patakladılar ki, içimizin yağları eridi!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin reyting rekorları kıran dizisi Kadın’ın dün akşam ekranlara gelen 22. bölümü dayak sahneleriyle gündeme bomba gibi düştü.

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizide, Bahar’ın Şirin’den hesap sormaya gitmesi herkesi adeta mest etmişti.

Sarp’ın telefonundaki o kadının Şirin olduğunu öğrenen Bahar bunun nasıl olduğunu merak ederken, Şirin’i bulmak için yanıp tutuşuyordu.

Şirin’i bulan ve ondan hesap sormaya çalışan Bahar’ı hastalığından faydalanıp döven hatta yerlerde tekmeleyen Şirin’e herkes çok kızmıştı.

Bahar’ın üzgün bir şekilde bunu Ceyda’ya anlatmasına izleyenlerin yüreği dayanmazken, Ceyda ve Yeliz’in arkadaşlarının intikamını almaya gitmesi herkesin içinin yağlarını eritti.

Şirin’i evlerine gidip bir güzel döven Ceyda ve Yeliz, gönüllerin kahramanı oldu.

İzleyenler bu sahneler için; “Oh içimin yağları eridi!”, “Ne güzel arkadaşsınız siz öyle!”, “Süper ötesi bir sahneydi!”, “İçimin yağları eridi yahu helal olsun size!”, “Bizi almadan gitmeleri ayıp oldu, bir tekme de ben vursaydım Şirin’e!”, “İlk defa bir kadına şiddet sahnesini böyle izledim!”, “Herkes nihayet rahatladı!”,”Elleriniz dert görmesin!” gibi yorumlar yaptılar.

Şirin’in dersini alıp almadığını önümüzdeki bölümlerde hep birlikte izleyip göreceğiz…