Ana sayfa TV Programları Ufuk Özkan, Kalk Gidelim’den sonra yeniden ekranlara dönüyor!

Ufuk Özkan, Kalk Gidelim’den sonra yeniden ekranlara dönüyor!

tarafından ker_def

En son TRT1 ekranında yayınlanan ve 4 sezon süren Kalk Gidelim dizisi 31 Aralık 2020 tarihindeki yılbaşı özel bölümü ile birlikte ekran ömrünü tamamlamıştı. Dizide Seyfettin karakterine hayat veren oyuncu, sonraki süreçte dinlenme fırsatı buldu.Dizinin yayınlandığı dönemlerdi televizyon programları da yapan oyuncu, yaz ekranında Star TV’de olacak. Ufak Özkan yeni bir yarışma programı sunacak.

Star ekranında yepyeni ve heyecan dolu bir yarışma olan ‘Star Market’, çok yakında başlıyor. Alışveriş yaptıkça para harcamak yerine kazanacağınız, en pahalı sepetleri doldurmak için mücadele edeceğiniz ‘Star Market’, seyirciyi heyecan dolu bir alışverişin içine sokacak. Ufuk Özkan’ın sunumuyla Star Market, yakında Star’da…

Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği ‘Star Market’, ezber bozan bir alışveriş yarışını evlerinize getiriyor. Üç ayrı takımın kıyasıya alışveriş heyecanı, seyirciyi büyük bir heyecanın içerisine sokacak. Ünlü sunucu Ufuk Özkan’ın sunumuyla Star Market’e katılan çiftler, kıyasıya bir alışverişin içerisine girerek herkesi ekran başına kilitleyecek.

Birbirleriyle süpermarketten en çok ürünü toplamak ve topladıkça para kazanmak için yarışan çiftler, kendilerine sorulan soruları yanıtlayacak. Etaplar boyunca daha çok alışveriş yapmak için süre kazanan 3 takım arasından, en pahalı alışverişi yapan takım rakiplerini eleyerek final etabında büyük ödül için yarışacak.
Ufuk Özkan’ın sunumuyla ‘Star Market’ yakında Star’da…