Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’yı durdurabilene aşk olsun! İlk bölümü yayınlanan Baş Belası’na bile nal toplattı!

Menajerimi Ara’yı durdurabilene aşk olsun! İlk bölümü yayınlanan Baş Belası’na bile nal toplattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 20 Haziran Pazar gecesi yine sosyal medya paylaşımlarında sıkı bir mücadeleye sahne oldu. Gecenin en dikkat çeken iki dizisi arasında Menajerimi Ara yine liderliği kimseye kaptırmadı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 20 Haziran Pazar günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre pazar gününün galibi Star TV dizisi Menajerimi Ara oldu.

Bir menajerlik ajansındaki çekişmeleri, entrikaları ve mücadeleleri anlatan Menajerimi Ara dizisi sosyal medyada bomba gibi esmeye devam ediyor. Dizi, reytinglerde her zaman olduğu gibi çok iyi sonuçlar alamasa da sosyal medya paylaşımlarında liderliği elden bırakmıyor.

Menajerimi Ara'yı durdurabilene aşk olsun! İlk bölümü yayınlanan Baş Belası'na bile nal toplattı! 7

Menajerimi Ara hakkında sosyal medyada 107.341 paylaşım yapıldı. Özellikle Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş tarafından canlandırılan Dicle ve Barış karakterlerinin arasındaki uyum dizinin sosyal medyanın en çok konuşulanlarından biri olmasını sağlıyor.

Dün akşam ilk bölümü yayınlanan ATV’nin yeni projesi Baş Belası ise Menajerimi Ara dizisini geçemedi. İlk bölümüyle olumlu tepkiler alan, İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in canlandırdığı başrol karakterleri çok sevilen dizi hakkında yapılan paylaşım sayısı 15.625’te kaldı. Dizi reytinglerde ise rakibi Menajerimi Ara’ya fark attı.

Listenin üçüncüsü ise Kefaret oldu. Hem sosyal medyada hem de reytinglerde son derece vasat giden ve yayın günü değiştirilen Fox TV dizisi Kefaret hakkında yapılan paylaşım sayısı sadece 1.207 oldu.