Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in dizisine Çukur’dan dikkat çeken transfer!

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in dizisine Çukur’dan dikkat çeken transfer!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanacak olan ve hazırlıkları uzun süredir devam eden Kanunsuz Topraklar dizisinin çekimleri yakın zamanda başlayacak. Dizinin başrolleri bir süre önce belli olmuştu. Uğur Güneş, Bir Zamanlar Çukurova’dan ayrıldığından beri proje ile anılıyordu.

Dizide kadın başrol oyuncusunun kim olacağı da merak konusuydu. Sonunda Ramo dizisinin finali ile birlikte bu ismin Esra Bilgiç olduğu da ortaya çıktı.

Ekranın yeni ikilisi olmak için gün sayan Bilgiç ve Güneş’in başrolünde yer aldığı Kanunsuz Topraklar’ın hazırlıkları devam ederken, dizinin kadrosu da oluşmaya başladı.

Dev prodüksiyonlu bir proje olarak konuşulmaya başlanan ve hikayesi 1940’lı yılların Zonguldak’ında geçecek dizi için o dönemi yansıtan bir plato hazırlığı İstanbul’da sürüyor.

Beykoz ve Kemerburgaz civarında çekileceği öğrenilen dönem dizisi için, kostümler de özel olarak dikiliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde diziye yeni katılan isimleri de duyurdu.

Gold Film imzalı dizinin kadrosuna, Çukur dizisinin sevilen ismi de katıldı! Çukur’da Cumali Koçavalı karakterini oynayan Necip Memili de artık Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosunda. Çukur’un finalinin hemen ardından Memili, yeni dizisi için kamera karşısına geçecek.

Yönetmenliğini usta isim Faruk Teber’in yapacağı dizinin sezoryosunu ise Zülküf Yücel de senaryoyu yazıyor.

Kanunsuz Topraklar’da Gülfem ve Davut isimli iki aşığın, zorluklar karşısındaki etkileyici aş hikayeleri ekrana yansıtılacak. Esra Bilgiç Gülfem’i, Uğur Güneş de Davut’u oynuyor.

Zonguldak sahneleriyle başlayacak olan diziye katılan isimler ve hikayeleri ise şöyle: Necip Memili, Ali Gelik adında bir maden patronunu oynayacak.


(Necip Memili)

Murat Daltaban, Gülfem’in de babası ve aynı zamanda bir başka maden sahibi kişiyi canlandırıyor. Malik’in avukatı Yavuz’u Kaan Taşaner oynarken, Gülfem’in kardeşleri Behice’yi Eylül Su Sapan ve Fikriye’yi de Serdem Paçal oynayacak.

blank
(Ali Erkazan)

Dizinin bir diğer usta ismi ise Ali Erkazan. Oyuncu, Davut’un yani Uğur Güneş’in oynadığı karakterin babası Tahir’e hayat veriyor. Annesi Fatma’yı ise Mine Teber canlandıracak.

Davut’un kardeşi Cemal’i Doğaç Yıldız oynarken, diğer kardeşi Eyüp’ü ise Onur Kaya oynuyor. Ezgi Çelik ise dizide Asude isimli bir şarkıcıya hayat verecek…

blank
(Ezgi Çelik)

Son olarak diziye bir genç isim daha katıldı. Hazar Motan da Fındık Hatçe rolüyle projeye dahil oldu…

blank