Ana sayfa Dizi Haberleri Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar dizisinde beklenen haber geldi!

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç’in Kanunsuz Topraklar dizisinde beklenen haber geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi de Kanunsuz Topraklar. Fox TV için hazırlanmakta olan Gold Film imzalı olan dizinin yönetmeni Faruk Teber… Usta yönetmen uzun süredir bu iddialı projenin hazırlıklarını yapıyordu. 2021-2022 sezonunda yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisi için tüm ekip bir araya geldi.

Dizinin çekimlerine de başlandığı bilgisi sosyal medyada yapılan paylaşımlar ile duyuruldu. 28 Mayıs Cuma günü dizi ekibi bir araya geldi ve çekimler yapılmaya başlandı. Dizi hayranları bu haberi sabırsızlıkla bekliyordu. Eylül ayında yayına girmesi beklenen proje, büyük bir prodüksiyon ile hayata geçirildi. 1940’lı yılların Türkiye’sine doğru uzanan dizi maden ocaklarında yaşananları ve büyük bir aşkı anlatacak.

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar dizisinde beklenen haber geldi! 7

Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ikilisi yeni dizinin başrolünde buluştu. Birbirleri ile uyumları ve enerjileri çok merak edilen ikili, yeni sezonun en gözde çiftlerinden birisi olmaya aday gösteriliyor. Gülfem ile Davut’un hikayesinde çok etkileyici bir oyuncu kadrosu buluştu.

Murat Daltaban, Arif Diren, Ali Erkazan, Onur Kaya, Necip Memili, Hazar Motan, Serdem Paçal, Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Mine Teber, Doğaç Yıldız ve Ezgi Çelik gibi isimler dizinin kadrosunda yer alıyor.