Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 31 Mayıs Pazartesi 191.bölüm fragmanı izle

Emanet 31 Mayıs Pazartesi 191.bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle hafta içi buluşmakta olan Emanet dizisinin 190. bölümü ile sezon finali yapması bekleniyordu. Ancak yeni haftada da yayınlanacağı ortaya çıktı. Dizinin 31 Mayıs pazartesi günü ekranda yer alacak olan 191. bölümünden de ilk fragman paylaşıldı.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 191. bölümünde neler olacağının detayını aşağıdaki 191. bölüm fragmanında bulabilirsiniz. İkbal’in durumunun ne olacağı, Yaman ve Seher’in öğrendikleri gerçekler karşısında nasıl tavır takınacakları gibi detaylar öne çıkıyor. Kanal 7’nin sevilen dizisinde yeni haftada yine önemli gelişmeler yaşanacak.

Emanet’te 190.bölümde Seher Yusuf’un kendi elinden alınmasını kaldıramaz. Büyük bir tuzağa düşen Yaman ne yapacak? İşte bu sorunun yanıtı merakla bekleniyordu.

Selim’in planı sonucunda Yusuf elinden alınan Seher, büyük şok içindedir. Camgöz’ün tuzağına düşen Yaman, ağır bir darbe almıştır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.