Ana sayfa Sosyal Medya Uğur Güneş’in yeni rolü aslında Bir Zamanlar Çukurova’ki rolünün bir benzeri!

Uğur Güneş’in yeni rolü aslında Bir Zamanlar Çukurova’ki rolünün bir benzeri!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hikayesi ile büyük merak uyandıran Kanunsuz Topraklar dizisinden ilk fragman büyük ilgi gördü. Dizinin hayranları merakla yayın gününü bekliyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Yılmaz karakterinden sonra Uğur Güneş’in rolü de çok merak ediliyor.

atv’de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde aşkı için büyük mücadeleler veren Yılmaz karakterini canlandıran Uğur Güneş, çok zorlu bir karakter sınavından başarıyla çıktı. Hakkını yedirmeyen Yılmaz karakterinin tüm acılarını muhteşem performansı ile yansıtan Uğur Güneş, 3 sezon kaldığı dizide büyük popülerlik kazandı.

Oyuncu, yeni sezonda ise Davut karakteri ile Kanunsuz Topraklar dizisinde izleyici karşısına çıkacak. 1939 yılında geçen hikayede bir maden ocağında yaşanan dramın ardından Davut karakterinin maden sahibini suçlamasını ve ondan hesap verme savaşını izleyeceksiniz.

Bir önceki dizide olduğu gibi yine güce baş kaldıran, adaleti savunan bir karakter ile ekranda yer alacak olan Uğur Güneş, güçlü karakterlerin en önemli temsilcilerinden birisi olduğunu da gösteriyor.

Zalimin karşısında dimdik duran rolleriyle bu tür hikayeler için artık en çok tercih edilen isim olan Uğur Güneş, Kanunsuz Topraklar dizisinde de herkesi etkileyecek bir rolle geliyor…

Uğur Güneş'in yeni rolü aslında Bir Zamanlar Çukurova'ki rolünün bir benzeri! 7

Davut isimli maden işçisinin kurulu düzene karşı isyanını sergileyeceği dizide Esra Bilgiç de kadın başrol olarak yer alıyor.

Davut ile Gülfem karakterlerinin büyük aşkını da izleyeceğimiz dizi, çok yakında Fox TV ekranında başlayacak.