Ana sayfa Dizi Fragmanları Ulan sen grinin hangi tonusun ya! Aile dizisinde Serenay Sarıkaya bu sözlerle gülümsetti

Ulan sen grinin hangi tonusun ya! Aile dizisinde Serenay Sarıkaya bu sözlerle gülümsetti

tarafından ker_def

Yayınlandığı günden bu yana çok konuşulan ve alkışları toplayan Ay Yapım’ın ‘Aile’ dizisi bu akşam Show TV’de üçüncü bölümüyle seyirciyle buluştu. Gece boyu övgüleri toplayan dizinin sonunda yayınlanan yeni bölüm tanıtımı hikayenin seyrine dair merakı artırdı. Dizinin yeni bölümünde Aslan, Devin’e evlilik sözleşmesi yolluyor.

Serenay Sarıkaya’nın başarıyla canlandırdığı Devin’in şu sözü ise gülümsetti: “Ulan sen grinin hangi tonusun ya… Yani hiç mi tanımadın beni…!

Evlilik sözleşmesini gören Devin’in öfkesine hakim olmakta zorlandığı tanıtımda Aslan ve Devin arasındaki gerilim tırmanıyor. Aslan’ın “O Cihan efendi Devin’in yakınında yöresinde dolaşamaz” sözleri dikkat çekerken Cihan yeniden Devin’in ofisine gidiyor.

Devin’in Cihan’a söylediği ‘Annen seni sevsin diye ölmeye bile razısın sen’ cümlesi tanıtıma damga vururken, Devin’in ofisine gelen Aslan’ın Cihan’la karşılaşıp karşılaşmayacağı yeni bölüme dair merakı yükseltiyor.

Dizinin 28 Mart Salı akşamı ekrana gelecek olan 4. bölümünden ilk fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Özgün senaryosunu Hakan Bonomo’nun yazdığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı ‘Aile’ dizisinde diğer oyuncular ise şöyle:

“Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Mert Denizmen, Ecem Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer.”

‘Aile’ yeni bölümüyle 28 Mart Salı saat 20.00’de Show TV’de!