Ana sayfa Dizi Haberleri Ulaş Tuna Astepe’nin başrolündeki Hayat Bugün dizisi herkesin hasret kaldığı bir duyguyu harekete geçirdi!

Ulaş Tuna Astepe’nin başrolündeki Hayat Bugün dizisi herkesin hasret kaldığı bir duyguyu harekete geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hayat Bugün isimli doktor dizisinin ilk bölümü Show TV ekranında çarşamba günü yayınlandı ve izleyicilerin pozitif bir duygu ile ekranda farkındalık dolu anlar geçirmesi sağlandı. New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin dünya çapındaki ilk uyarlaması olarak öne çıkan Hayat Bugün dizisinde, Ulaş Tuna Astepe de başrol için olabilecek en iyi isimlerden birisi olduğunu ilk bölümde ortaya koydu.

Oyuncunun daha önce de söylediği gibi iyilik dağıtan, pozitif bir içerik ile izleyicilerin karşısına çıkan Hayat Bugün dizisi, bu tür duyguları dizilerde görmekte zorlanan izleyicileri de çok memnun etti. Özellikle de sağlık çalışanlarının fedakarlıklarına yönelik olarak ortaya konulan farkındalık adımları da Hayat Bugün dizisinin toplumsal anlamda ne kadar faydalı bir yapım olacağını da gösterdi.

Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir, Tansel Öngel, Şerif Erol ve Mert Denizmen’in başrolünde yer aldığı dizinin yaydığı olumlu enerji birçok izleyiciyi ekrana çekecek gibi gözüküyor. “Harikaydı, umarım bozmadan bu şekilde ilerler” diye yorumlarda bulunan dizi hayranları, Hayat Bugün projesinin değerinin bilinmesi gerektiğini anlatan yorumlarıyla sosyal medyada öne çıktı.

Ulaş Tuna Astepe'nin başrolündeki Hayat Bugün dizisi herkesin hasret kaldığı bir duyguyu harekete geçirdi! 8

Hande Doğandemir de dizinin etkili isimlerinden birisi ve canlandırdığı Derin karakteri ile yine etkileyici bir performans ortaya koydu. Oyuncunun twitter hesabından diziyle ilgili yaptığı paylaşım da dikkatlerden kaçmadı.

Hande Doğandemir, “Çok alışılmışın dışında değil mi, kötü adam yok, entrika, vahşet, silah, kan yok. Hayatın içinden olduğu kadar, hayat bu kadar ve böyle bi şey teşekkürler” diyerek duygularını ifade etti.

Oyuncu kendisinin de içinde yer almaktan çok mutlu olduğunu bu paylaşımı ile ortaya koydu ve dizinin farkını da takipçileri ile paylaştı.

Ulaş Tuna Astepe'nin başrolündeki Hayat Bugün dizisi herkesin hasret kaldığı bir duyguyu harekete geçirdi! 9

Hande Doğandemir’in hayranları da yeni rolünü ve dizisini çok sevdiklerini ve yeni bölümleri heyecanla beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Tansel Öngel ile Hande Doğandemir partnerliği de Hayat Bugün dizisiyle gündeme gelmeye başladı. Derin ve Aras karakterlerinin hikayedeki durumları, iki oyuncunun sosyal medyada daha çok öne çıkmasını sağlayacak gibi gözüküyor.

Hayat Bugün dizisinin ikinci yeni bölümünü 26 Ekim Çarşamba akşamı Show TV’de izleyebilirsiniz. İşte ikinci bölümden ilk fragman: