Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ümit Yesin son yolculuğuna uğurlanırken 1 aydır yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı!

Ümit Yesin son yolculuğuna uğurlanırken 1 aydır yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Pek çok dizi ve sinema filminde rol alan sevilen oyuncu Ümit Yesin, dün 65 yaşında hayatını kaybetmişti.

Yesin’in yaklaşık bir aydır tedavi gördüğü ve hastanede son nefesini verdiği öğrenildi. Yesin’in neden öldüğü merak konusuydu. Sevenlerinin cenaze töreninde yaptıkları konuşmalarda ameliyat geçirdiği, bir aydır yoğun bakımda olduğu ancak kalbinin yetmediği anlaşıldı.

Ünlü oyuncu için bugün Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde bir tören düzenlendi.

Yesin’in sevenleri, yakınları, ailesi ve tiyatro-sinema dünyasından pek çok isim son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Ümit Yesin için yapılan anma konuşmalarının ardından sanatçının öz geçmişi okundu.

İstanbul Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Süha Uygur, kürsüde yaptığı konuşmada Ümit Yesin’in kendisini çok ihmal ettiğini, 2014 yılında ameliyat olması gerektiği ancak aşırı kilosu nedeniyle kalbinin dayanamadığını belirterek “Çok üzgünüm. Ümit Yesin çalıştığı her ortamda, tiyatro kulisinde, setlerde, dürüstlüğüyle, ahlakıyla, babacan tavrıyla herkesin sevip saydığı bir insan olarak her zaman hatıralarımızda yer alacaktır. Hakikaten çok üzgünüm. Çok erken kaybettik çünkü. Tatlı ve huysuz bir adam olarak onu her zaman sevgi ve saygıyla hatırlayacağım. Mekanın cennet olsun. Gittiğin yerde huzur içinde uyu.” diye konuştu.

Ümit Yesin son yolculuğuna uğurlanırken 1 aydır yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı! 7

Kürsüye gelen oyuncu Yonca Şahinbaş, gözyaşlarını tutamayarak hastane süreci boyunca yanında olduğunu söyledi ve ameliyatın ardından 1 aydır yoğun bakımda olduğunu açıkladı. Ölmeden 1 gün önce yanına gittiğini anlatan Şahinbaş, “Çok iyi görünüyordu, hiç beklemedim. Konuştuğum insanlara da söyledim gayet iyi görünüyor diye. Onunla da konuştuk, ‘Bahar geliyor Ümit Abi. Buradan yürüyerek çıkacaksın’ dedim. Ertesi gün ‘Gelseniz iyi olur’ bilgisini verdiklerinde, gittiğimizde o da gitmişti zaten” diye konuştu.

Ümit Yesin için sevenleri ve meslektaşlarından helallik alındı. Daha sonra Yesin’in tabutu üzerine örtülen Türk bayrağı törenle kaldırıldı. Yesin’in tabutu yakınları ve sevenleri tarafından omuzlara alınarak Şakirin Camisi’ndeki cenaze törenine gönderilmek üzere cenaze aracına konuldu.