Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü isimler, Şükran Ovalı’nın doğum gününü kutlamak için adeta sıraya girdi!..

Ünlü isimler, Şükran Ovalı’nın doğum gününü kutlamak için adeta sıraya girdi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun süredir ekranlardan uzakta olan oyuncu Şükran Ovalı Kanal D’nin Yargı dizisiyle ekranlara dönüş yaptı.

Canlandırdığı ‘Savcı Derya’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu 37 yaşına bastı. 1 Nisan 1985 yılında İzmir’de doğan Şükran Ovalı’nın pek çok yakın arkadaşı sosyal medya paylaşımlarıyla oyuncunun doğum gününü kutladı.

Şu sıralar, Uysallar ve Oğlum dizileriyle adından söz ettiren oyuncu Songül Öden, yakın arkadaşının doğum gününü aşağıdaki paylaşımıyla kutladı.

Ünlü isimler, Şükran Ovalı'nın doğum gününü kutlamak için adeta sıraya girdi!.. 11

Songül Öden instagram hesabında Şükran Ovalı ile birlikte yazdan kalma bir fotoğrafını paylaştı. Geçirdikleri keyifli zamanlardan da bir paylaşımda bulunan Songül Öden, ‘Bana hayatta yapmam dediğim şeyleri yaptıracağın bir yıl olsun yineee!’ notunu düştü.

Ünlü isimler, Şükran Ovalı'nın doğum gününü kutlamak için adeta sıraya girdi!.. 12

Sadakatsiz dizisinin ‘Gönül’ü  Gözde Seda Altuner de yakın arkadaşı Şükran Ovalı’nın doğum gününü sosyal medya paylaşımına, ‘Seni çok seviyorum’ yazarak kutladı.

Ünlü isimler, Şükran Ovalı'nın doğum gününü kutlamak için adeta sıraya girdi!.. 13

Yasak Elma’nın ‘Asuman’ı Melisa Doğu ise instagramda, ‘Savcım bir maruzatım olacak, iyi ki doğmuşsunuz doğru mudur?’ notuyla esprili bir paylaşımda bulundu.

Ünlü isimler, Şükran Ovalı'nın doğum gününü kutlamak için adeta sıraya girdi!.. 14

Şükran Ovalı’nın 2017 yılında evlendiği, kızı Mihran Ela’nın babası futbolcu Caner Erkin de eşinin doğum gününde sosyal medyada birlikte fotoğraflarını paylaşıp kalp emojisi koydu.

Ünlü isimler, Şükran Ovalı'nın doğum gününü kutlamak için adeta sıraya girdi!.. 15