Ana sayfa Sosyal Medya İlk bölümüyle olumsuz eleştirilere maruz kalan Kara Tahta’nın kazananı Furkan Andıç oldu!

İlk bölümüyle olumsuz eleştirilere maruz kalan Kara Tahta’nın kazananı Furkan Andıç oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yeni dizisi Kara Tahta’nın ilk bölümü çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin ilk bölümü reytinglerde çok kötü sonuç alırken olumsuz eleştirilere de maruz kaldı. Ancak başrol oyuncusu Furkan Andıç ise övgülere boğuldu.

Karat Tahta dizisi, uzun süredir ekranlardan uzak olan Miray Daner ve Furkan Andıç’ı yeniden hayranlarıyla kavuşturacağı için büyük bir heyecanla bekleniyordu. Dizinin ilk bölümü nihayet yayınlandı ancak izleyicilerde büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Kara Tahta dizisi ilk bölümüyle izleyicilerden çok olumsuz yorumlar aldı. Sosyal medyada paylaşılan yorumların çoğunluğu hikayenin çok ağır ve ağdalı olduğunu söylüyordu. Dizinin hikayesini eksik bulan izleyiciler aynı zamanda vasat olduğunu belirtti. Hikayenin TRT izleyicisine uygun olmadığını söyleyenler de vardı.

İlk bölümüyle olumsuz eleştirilere maruz kalan Kara Tahta’nın kazananı Furkan Andıç oldu! 71

İzleyicinin bu yorumlarını ertesi gün açıklanan reytingler de destekledi. İlk bölümünde elde ettiği düşük reyting puanlarıyla herkesi şaşırtan dizi tüm kişiler kategorisinde 14. sırada yer alarak, ilk 10 program arasına bile giremedi. Dizinin AB grubunda ortalamanın biraz altında kaldı ve dördüncülük elde etti.

Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen herkesin ortak bir görüşü vardı. O da Furkan Andıç’ın başarılı oyunculuğuydu. Kara Tahta’da canlandırdığı Atlas karakteriyle tüm izleyicilerden alkış alan Furkan Andıç hakkında yapılan yorumlarda oyuncunun kendisini zaman içinde ne kadar geliştirdiğine dikkat çekildi. Yorumlarda dizinin tek iyi yanının Furkan Andıç olduğu söylenirken sırf onun için diziyi izlemeye devam edeceklerini belirtenler de vardı.

Hikayesi etkili olan, oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Kara Tahta’nın ilerleyen haftalarda daha iyi sonuçlar alması bekleniyor. Öte yandan birçok dizi hayranı, hikayeyi beğenmelerine rağmen gelen reytinglerin düşüklüğüne şaşırdıklarını belirten yorumlar da yaptı.