Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in trafik kazası geçirdiği iddiası tüm dünyadan hayranlarını merak içinde bıraktı!

Kerem Bürsin’in trafik kazası geçirdiği iddiası tüm dünyadan hayranlarını merak içinde bıraktı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin yurt dışında gösterdiği başarı üzerine dünya çapında ünlü bir stara dönüşen Kerem Bürsin hakkında ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı. Dünyanın birçok ülkesinden hayranları Kerem Bürsin’i bir şey oldu diye endişelendi.

Kerem Bürsin artık bir dünya starı. Dünyanın dört bir köşesinden hayranları her gün Bürsin için mesajlar atıyor, kampanyalar başlatıyor, sürprizler yapıyor. Ancak dün yakışıklı oyuncu hakkında ortaya atılan bir iddia kelimenin tam anlamıyla ortalığı karıştırdı.

Bu iddiaya göre Kerem Bürsin, ABD’de bir trafik kazası geçirmişti. Bu iddia üzerine tüm dünyadan hayranları panik oldu ve Kerem Bürsin’e kötü bir şey oldu zannetti. Ünlü oyuncunun hayranları Kerem Bürsin’in sağlık durumunu merak edince ve ortalık karışında menajeri açıklama yapmak zorunda kaldı.

Kerem Bürsin’in trafik kazası geçirdiği iddiası tüm dünyadan hayranlarını merak içinde bıraktı! 7

Bürsin’in menajeri bunun yalan bir iddia olduğunu, Kerem Bürsin’in kaza geçirmediğini açıkladı. Bunu duyan Kerem Bürsin hayranları da rahat bir nefes aldı. Ancak birisinin ortaya attığı bu yalan iddia bir süreliğine ortalığı karıştırmaya yetti. Bu arada önceki gün ABD’nin Pensilvanya Eyaleti’nde 80 aracın karıştığı trafik kazasında 6 kişi ölmüş, 24 kişi ise yaralanmıştı.

Kerem Bürsin’in sevgilisi Hande Erçel’de ayrıldığı tüm dünyada gündem konusu olmuştu. Bu ayrılık Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in tüm dünyadan hayranlarını çok üzmüştü. Hande Erçel’in adı en son başarılı oyuncu Kaan Yıldırım’la anılırken bu iddianın doğru olmadığı ikilinin arkadaş olduğu açıklanmıştı.

Setlere bir süreliğine ara veren Kerem Bürsin ise bu aralar seyahat halinde. En son gittiği İspanya’da hayranları tarafından büyük bir coşkuyla karşılananan başarılı oyuncu burada verdiği bir röportajda setlere altı aylığına ara verdiğini, bu sürede herhangi bir projede yer almayacağını açıklamıştı. Öte yandan Kerem Bürsin beş yıldır büyük bir proje için çalıştığını, bu projenin yavaş yavaş ortaya çıktığını sözlerine eklemişti.