Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü komedyen Ata Demirer sosyal medyada kahkaha tufanı yaşattı!..

Ünlü komedyen Ata Demirer sosyal medyada kahkaha tufanı yaşattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni filmi Bursa Bülbülü ile Ocak ayında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Ata Demirer, son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Demirer, instagram hesabında yayınladığı  videoyla, Koreli bir yönetmenin Kapalıçarşı’da dolaşırken ki hallerini mizahi bir şekilde taklit etti.

Videoyu “Koreli yönetmenin ‘grandbazaar’la imtihanı” notuyla paylaşan ünlü komedyen, ustaca kullandığı mimikleri ve  aksanıyla takipçilerine kahkaha tufanı yaşattı.

Öte yandan Ata Demirer’in  çekimlerini geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği  ve merakla beklenen yeni filmi Bursa Bülbülü 13 Ocak’ta Disney Plus’ta yayınlanacak.

Çekimleri Bursa’da gerçekleştirilen BKM yapımı Bursa Bülbülü filminin kadrosunda, Ata Demirer’e Melek Baykal, Celil Nalçakan, Toygan Avanoğlu, Seda Türkmen, Özge Özacar, Emre Şen, Aycan Koptur ve Seçil Mutluoğuz  ile birlikte şarkıcı Hakan Altun da eşlik ediyor.

Ata Demirer’in senaryosunu pandemi döneminde yazdığı Bursa Bülbülü’nde 1980’lerde geçen bir Bursa hikayesi anlatılıyor. Ata Demirer filmde ‘Cengiz Sezen’ isimli bir karaktere hayat veriyor. Bursa Bülbülü, 1980’li yıllarda komedyenin doğup büyüdüğü Bursa’da geçen bir müzikal olacak.