Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kız Kardeş dizisi hayranları için 2023 yılı sürprizi ortaya çıktı!

Üç Kız Kardeş dizisi hayranları için 2023 yılı sürprizi ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Üç Kız Kardeş dizisi etkileyici hikayesi ile tüm izleyenleri derinden sarsıyor. İclal Aydın’ın aynı isimli romanında uyarlanan dizide Berker Güven ile Özgü Kaya ikilisi de son yılların en önemli performanslarından birisini ortaya koyuyor.

Somer ve Türkan karakterlerinin yaşadıklarını oyuncular sanki gerçekten yaşıyormuş gibi bir performans ortaya koyduğu için de dizinin reytingleri hep iyi seviyelerde gerçekleşiyor. 2022 yılını 33. bölümü ile tamamlayan Üç Kız Kardeş dizisini 2023 yılında da çok konuşacağız.

Sosyal medyada da güçlü bir destekçisi bulunan dizinin Ocak ayının ilk iki haftasında ekranda olup olmayacağı da merak ediliyor. Televizyon kanalları her yıl Ocak ayının başında iki haftalık süreçte dizilerin yeni bölümlerini yeterli reklam geliri elde edilemediği için yayınlamak istemiyor.

Ancak Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümünü yılın ilk haftasında yayınlaması bekleniyor. Dizinin youtube kanalında paylaşılan fragmandaki bilgilerde 3 Ocak Salı akşamı 33. bölümün ekrana geleceği duyuruldu.

Üç Kız Kardeş dizisi hayranları için 2023 yılı sürprizi olarak nitelendirilebilecek bu karar sonrasında dizinin hiç ara vermeden yoluna devam edeceği anlaşılıyor.

Üç Kız Kardeş’in son bölümün ardından yeni bölümünden ilk tanıtım yayınlandı! Üç Kız Kardeş 32. bölüm sonrası 3 Ocak Salı günü yayınlanacak olan 33. yeni bölümünde neler olacağı merak uyandırdı!

Somer ile Türkan arasındaki buzlar tamamen eriyor. Birbirine tutkulu bir aşk besleyen iki isim baş başa unutulmaz anlar yaşıyor. Öte yandan yılbaşı gecesi tek başına kalan Rüçhan, daha fazla dayanamayarak Nesrin ve Sadık’ın evine giderek diğerlerine katılıyor. Gördükleri karşısında şok olan Rüçhan Nesrin’in kollarında teselli arıyor.