Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in cildinin güzelliğinin sırrı ortaya çıktı!..

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel’in cildinin güzelliğinin sırrı ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kasım ayında üçüncü kez anne olan Bergüzar Korel eşi Halit Ergenç ve çocuklarıyla birlikte bir süredir Londra’da bulunuyordu.

Ünlü çift İstanbul’a döndü. Bir süredir ekranlardan uzak olan Bergüzar Korel şu sıralar kendini çocuklarının bakımına verdi. Ali, Han ve Leyla adından üç çocuk annesi olan ünlü oyuncu bu süreçte hayranlarıyla sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hasret gideriyor.

Oyuncu son paylaşımında hayranlarına bazı güzellik tüyoları verdi. Kendisine sürekli ‘Cildine ne yaptın’ şeklinde sorular geldiğini belirten ünlü oyuncu, sağlıklı ve pürüzsüz cildi için uyguladığı formülü takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in cildinin güzelliğinin sırrı ortaya çıktı!.. 8

Cildini sadece su ve sabunla yıkadığını ve daha sonra nemlendirici krem sürdüğünü belirten Bergüzar Korel, detaylı bakımlar için vaktinin olmadığını da sözlerine ekledi.

Öte yandan oyununun paylaşımındaki saç şekli akla, yıllar önce eşi Halit Ergenç ile birlikte rol aldığı Binbir Gece dizisini getirdi.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel'in cildinin güzelliğinin sırrı ortaya çıktı!.. 9

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel ikilisini başrolde buluşturan Binbir Gece dizisi 2006-2009 yılları arasında Kanal D’de yayınlanmıştı. Dizide ‘Şehrazat’ karakterine hayat veren Bergüzar Korel’in o dönem ortadan ayırıp geriye doğru topladığı saçları da gündem olmuştu.

Türkiye’de büyük bir hayran kitlesi olan dizi çok başarılı bir yapım olarak sektörün en önemli yapımları arasına katıldı. Binbir Gece dizisi aynı zamanda Latin Amerika’da şu anda çok yaygın olan Türk dizilerine kapıyı açan bir yapım olarak da öne çıktı.