Ana sayfa Dizi Fragmanları Yargı’da bu hafta nefesler tutulacak! Ceylin babasının katilini öğreniyor mu?

Yargı’da bu hafta nefesler tutulacak! Ceylin babasının katilini öğreniyor mu?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin nefes kesen dizisi Yargı’nın 28. bölümü pazar akşamı ekrana geliyor. Diziden gelen ikinci tanıtımda Ceylin’in, babasının katilinin kim olduğunu öğrenmeye iyice yaklaşıyor.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinde izleyici senaryoyu eleştirse de kendini izlemekten alamıyor. Çünkü her bölüm o kadar heyecanlı gelişmeler yaşanıyor ki izleyicinin yüreği ağzına geliyor. Dizinin 28. bölümü için gelen ikinci tanıtım izleyicilerin yüreğini yine ağzına getirdi.

Bu tanıtımda Metin’in intihar mektubunu bulan Ilgaz, babasını durdurmak için Eren’le harekete geçiyor. Bu sırada Yekta, Ceylin’i babasının öldürüldüğü yere götürerek gerçekleri öğrenmesini sağlıyor. Çınar da dedesi Merdan’ın çağrısına uyarak evi terk ediyor.

Bu arada Ilgaz, Zafer cinayetindeki tüm gerçekleri öğrenmiş ve büyük bir acı çekmeye başlamıştı. Bu, onu aynı zamanda sevdiği kadından koparacak bir gerçekti. Gelen iki tanıtımdan da anlaşılıyor ki pazar akşamı yayınlanacak 28. bölümde izleyicileri yine tansiyonu çok yüksek bir bölüm bekliyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber şu isimler yer alıyor: “Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş.

Öte yandan tamamen Türk üretimi olan Yargı dizisi yurt dışını fethetmeye devam ediyor. Dizi çok yakında Yunanistan’da yayınlanacak. Başarılı dizi şimdi de Yunanistan’da yayınlanacak. Daha önce yayın hakları HBO Max tarafından Latin Amerika’da yayınlanmak üzere satın alınan Yargı, uluslararası dağıtımcısı Madd Entertainment tarafından yurt dışındaki fuarlarda sergilenmişti. Dizi daha önce nce Porto Riko, ABD, İspanya, Şili, MENA, İsrail, Kıbrıs, Romanya ve Gürcistan’a da satılmıştı.