Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın yeni yıldızı Cansel Elçin’in rolü ne olacak?

Yasak Elma’nın yeni yıldızı Cansel Elçin’in rolü ne olacak?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sürekli oyuncu değişikliğiyle gündeme gelen ve bu sayede reytinglerini de yüksekte tutmayı başaran Yasak Elma dizisine yeni bir oyuncu daha geldi. Başarılı oyuncu Cansel Elçin bundan böyle Yasak Elma’da rol alacak. Peki Elçin’in rolü ne olacak?

Med Yapım tarafından çekilen Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi Yasak Elma heyecanından hiçbir şey kaybetmiyor. Dizi hikayedeki ve oyuncu kadrosunda sık sık gerçekleştirdiği değişimlerle heyecanı ayakta tutmayı başarıyor. Kanalların en entrika dolu bu dizisine son olarak başarılı oyuncu Cansel Elçin katıldı.

Hatırla Sevgili dizisiyle çıkış yapan, Gönül Çelen, Dayan Yüreğim, Ağlama Anne gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu en son BluTV’de yayınlanan Börü 2039 adlı yapımda yer almıştı. Ünlü oyuncu Cansel Elçin Yasak Elma’da iki bölüm yer alacak ve Handan karakterinin bir bankanın başarılı bir finans müdürü olan partnerine hayat verecek. Bakalım Cansel Elçin, Yasak Elma’da ortalığı nasıl karıştıracak?

Yasak Elma’nın yeni yıldızı Cansel Elçin’in rolü ne olacak? 8Yasak Elma’nın yeni yıldızı Cansel Elçin’in rolü ne olacak? 9

Diziye en son Handan karakteriyle Şebnem Dönmez katılmış ve hikayeye heyecan katmıştı. Bugüne kadar birçok oyuncunun kadrosunda yer aldığı ve oyuncu sirkülasyonu ile hikaye kurgusunu çok etkili şekilde kullanan dizi bu sayede reytinglerde başarı elde ediyor.

Yasak Elma’dan en son ayrılan oyuncu ise Berk Oktay’ın canlandırdığı Çağatay’ın yakın arkadaşı Ömer’e hayat veren Emre Dinler olmuştu. Emre Dinler Yasak Elma dizisine dördüncü sezonda dahil olmuştu.

Oyuncu kadrosunda Eda Ece, Şevval Sam, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen, Şebnem Dönmez, Melisa Doğu, Barış Aytaç, Serkan Rutkay Ayıköz, Emre Dinler ve Ceyhun Mengiroğlu gibi birbirinden başarılı isimleri barındıran “Yasak Elma”, her pazartesi saat 20.00’de FOX’ta.