Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, yeni mesleğinde hızlı adımlarla ilerliyor

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, yeni mesleğinde hızlı adımlarla ilerliyor

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Tasarıma da el atan ekranların güzel yüzü ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç şu sıralar farklı bir heyecan daha yaşıyor. Kendi markasıyla tasarım yapan ve birbirinden farklı mayo- bikini koleksiyonu hazırlayan güzel oyuncu, takı tasarımına da başladı.

Kısa bir süre önce Instagram hesabının kullanıcı adı olan ‘berrocks’ın patentini alıp markalaştıran oyuncu, tasarladığı mayo ve bikinileri arkadaşlarına da göndermiş, Özge Özpirinçci gibi ünlü isimlerin de aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları da Tüzünataç’a yeni işinde destek vermişti. Proje ünlü isimlerin desteğiyle sosyal medyada yankı uyandırmaya devam ediyor.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, yeni mesleğinde hızlı adımlarla ilerliyor 8

İşi biraz daha ileriye taşıyıp takı tasarımına da el atan Berrak Tüzünataç duyduğu mutluluğu Instagram hesabına taşıdığı bu fotoğrafıyla takipçileri ile paylaştı. Aylardır harcanan emeklerin sonunda mutluyum diyen oyuncu, hepsi kendi tasarımı olan takılarla poz verdi.

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, yeni mesleğinde hızlı adımlarla ilerliyor 9

Yoga ve pilatesi yaşam tarzı haline getiren, aynı zamanda hayvansal ürünlerle vedalaşıp vejetaryen beslenmeye başlayan Berrak Tüzünataç, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Mayo ve bikinili pozlarına takipçilerinden’ çok zayıf olduğu’ şeklinde yorumlar alan oyuncu, ‘Yıllardır aynı kilodayım’ diyerek tartışmalara son noktayı koymuştu.