Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Enis Arıkan Emel Sayın’ın ayağını nasıl kaydırdığını anlattı!..

Ünlü oyuncu Enis Arıkan Emel Sayın’ın ayağını nasıl kaydırdığını anlattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin ilgiyle izlenen Camdaki Kız dizisinde ‘Muzaffer’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Enis Arıkan, Benden Ne Olur? adlı sinema filmiyle de adından söz ettiriyor. Hazal Kaya ve Onur Tuna’nın baş rollerde yer aldığı film geçtiğimiz hafta gösterime girdi.

Sosyal içerik platformu Onedio’da sosyal medyadan gelen soruları yanıtlayan Enis Arıkan, Benden Ne Olur? filmiyle ilgili şaşırtan bir itirafta bulundu.

Benden Ne Olur? filminde Hazal Kaya’nın canlandırdığı ‘Sertap Bal’ karakterinin iç sesini canlandıran Enis Arıkan, “Hayali kahraman Emel Sayın’dı ben Emel Sayın’ın ayağını kaydırdım rolü kendime göre yazdırdım kendimi oynamak eğlenceli, gerçek Enis’i filmde biraz karikatürize olmuş şekilde göreceksiniz” açıklamasını yaptı.

Enis Arıkan, Hazal Kaya’nın oyunculuğuna hayran kaldığını da sözlerine ekledi. Utangaç bir yapıya sahip olduğunu söyleyen oyuncu, “Yanımda biri olmadan asla bir yere gidemem, insanlar bana baktığında çok utanıyorum, kalabalık ortamlarda tek başıma duramam ama ortama adapte olduktan sonra sıkıntı yaşamam” dedi.

Ünlü oyuncu Enis Arıkan Emel Sayın'ın ayağını nasıl kaydırdığını anlattı!.. 7

“Dinlendiğimde deprosyana girerim, her gün çalışmam gerekiyor.” açıklamasını yapan Enis Arıkan, “Meşhurluk umurumda değil yeterki çalışayım da kafam kurmasın istiyorum” ifadesini kullandı.

Ünlü oyuncu bir hayranının ‘Hiç yorulmuyor musun?’ şeklinde ki sorusuna, “Hiç yorulmuyorum, her gün çalışırım ama sabahları sete gitmek beni biraz zorluyor biraz daha star olursam sözleşmeye öğleden sonra set şartı koyduracağım” yanıtını verdi.

Oyuncu programda en büyük hayalini de açıkladı;  Çok fazla hayali olmadığını belirten Enis Arıkan, “Bir hikayem var onu film yapmak istiyorum dün menajerimle karar verdik,  başlayacağız” diyerek hayranlarına müjdeyi verdi.

Enis Arıkan’ın sosyal medyadan gelen tüm sorulara verdiği cevapların yer aldığı videoyu aşağıda izleyebilirsiniz;