Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı gerçek bir efsane oldu! Aylar önce bitmesine rağmen hala gündemde!

Sen Çal Kapımı gerçek bir efsane oldu! Aylar önce bitmesine rağmen hala gündemde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı Fox TV dizisi Sen Çal Kapımı dizisi gerçek bir fenomene dönüştü. Türkiye’de aylar önce sona eren ancak dünyada gösterilmeye devam eden dizi hala sosyal medya gündeminde yer tutuyor.

Sen Çal Kapımı dizisi Türkiye’de dört ay önce sona ermesine rağmen dünyada gündem olmaya devam ediyor. Dizi birkaç gün önce hakkında yapılan 11 binden fazla paylaşımla yine dünya gündeminde yer almayı başardı.

Sen Çal Kapımı gerçek bir efsane oldu! Aylar önce bitmesine rağmen hala gündemde! 8

Romantik komedi Sen Çal Kapımı’nın ilk bölümü Temmuz 2020’de ekrana gelmişti. Aslında sadece bir yaz dizisiydi. Ancak o kadar çok beğenildi ki kış aylarında da devamına karar verildi. Başrolleri paylaşan Hande Erçel ve Kerem Bürsin çok iyi bir ikili olmuştu.

Senaryosu Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınan dizinin bir süre sonra reytingleri düşmeye başladı. Ancak dizi yurt dışına satılmış ve büyük ilgi görüyordu. Yapım şirketi ve kanal yurt dışındaki ilgi sebebiyle diziyi bitirmeme kararı verdi. Sen Çal Kapımı düşük reytinglere rağmen devam etti.

Ancak dizinin reytingleri düşünce yayıncı kanal ve yapım şirketi sezonun ortasında diziye ara vermeyi kararlaştırdı. Sen Çal Kapımı dizisi birkaç ay yayınına ara verdi. Bu arada hikayede büyük değişiklikler yapıldı ve yine bir sezon ortasında yeniden ekrana gelmeye başladı.

Sen Çal Kapımı gerçek bir efsane oldu! Aylar önce bitmesine rağmen hala gündemde! 9

İkinci sezonunda Sen Çal Kapımı’da altı yıllık zaman atlaması yaşanmış, Hande Erçel olmuştu. Dizinin ikinci sezonunun bölüm sayısı baştan açıklanmıştı. Dolayısıyla izleyici de her bölümde geri sayım yapıyordu. Sen Çal Kapımı’nın ikinci sezonu bomba gibi gelmişti. Hem reytinglerde hem de sosyal medya paylaşımlarında rakamları silip süpürüyordu.

Ve Sen Çal Kapımı 8 Eylül 2021’de yayınlanan 52. bölümüyle final yaptı. Final bölümüyle öylesine büyük ses getirdi ki sosyal medyada hakkında yapılan paylaşımlarda, tüm zamanların en iyi dizilerinden biri olan Game of Thrones’u bile geride bıraktı.

Türkiye’de dört ay önce sona eren Sen Çal Kapımı bugüne kadar dünyada 80’den fazla ülkede gösterildi, gösterilmeye de devam ediyor. Ve yayınlandığı ülkelerde reyting rekorları kırıyor, hayran sayısını artırmaya devam ediyor.