Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu İlker Kaleli’yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu hayranlarını mest etti!..

Ünlü oyuncu İlker Kaleli’yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu hayranlarını mest etti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı her proje ile adından söz ettiren yetenekli oyuncu İlker Kaleli uzun zamandır ekranlarda yok. Hayranları oyuncuyu özledi.

İzleyici, İlker Kaleli ile ilk olarak 2012 yılında rol aldığı Son dizisiyle tanıştı. Oyuncu, Gökçe Bahadır ile birlikte rol aldığı Kayıp Şehir dizisiyle ise ilk çıkışını yaptı. Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı ‘Poyraz’ karakteriyle en büyük çıkışını yapan oyuncunun son projesi Öğretmen fazla uzun soluklu olmadı.

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında final yapan Öğretmen’den sonra ekranlarda görünmeyen İlker Kaleli yaz aylarında şarkıcı Sıla Gençoğlu ile yaşadığı aşkla adından söz ettirmişti.

Ünlü oyuncu İlker Kaleli'yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu hayranlarını mest etti!.. 10

İlker Kaleli’nin ekranlardan uzakta olduğu arada müzisyen sevgilisi Sıla’ya müzik çalışmalarında destek olduğu ortaya çıktı. Sıla Gençoğlu, Duman’ın 2005 yılında yayınlanan ‘Seni Kendime Sakladım’ albümündeki ‘Rüyanda Görsen İnanma’ parçasını kendi yorumuyla seslendirdi.

Sıla’nın yeni şarkısının düzenlemesini, oyunculuğun yanında müzikle de ilgilenen İlker Kaleli yaptı. Ünlü oyuncu, şarkının akustik ve elektro gitarlarını da çaldı.

Ünlü oyuncu İlker Kaleli'yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu hayranlarını mest etti!.. 11

Ünlü popçu, oyuncu aşkı ile şarkının stüdyo çalışmalarında çekilen fotoğraflarını instagram hesabından yayınladı. Sıla Gençoğlu, paylaşımında sevgilisine şu sözlerle teşekkür etti;

“En derin teşekkür de sana sevgilim. Birlikte gördüğümüz bu rüya herhangi bir sabah uyandığımızda unutulabilecek gibi bir rüya değildi. Hatıramızı paylaşmış olmanın sevincindeyim. Benden çok emeğin var bu şarkıda. Yarattığın harikaların, ilhamın daim olsun. Rüyanın bizce tabiri, çokça inancıyla… Artsın eksilmesin, taşsın dökülmesin.”

Ünlü oyuncu İlker Kaleli'yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu hayranlarını mest etti!.. 12

Paylaşımlarda ikilinin birbirlerine olan bakışları dikkatlerden kaçmadı; Sıla’nın paylaşımına çiftin hayranları tarafından, ‘Sevda ateşi sönmesin’, ‘Mucizeye bakar gibi öyle’, ‘Maşallah çok güzelsiniz’, ‘Hep mutlu olun’, ‘Aşkınız daim olsun’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Ünlü oyuncu İlker Kaleli'yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu hayranlarını mest etti!.. 13