Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın bebeklik görüntüsünde göze çarpan detay hayranlarını şaşırttı!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman’ın bebeklik görüntüsünde göze çarpan detay hayranlarını şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –En son ‘Şeref Sözü dizisi ile ekranlara gelen Tolgahan Sayışman, dizinin düşük reytinglerinden dolayı kısa sürede final yapmasının ardından bir süre ekranlardan uzakta.

Bu arada Han Medya ve Yapım isimli bir de şirket kuran Sayışman, kariyerinde bir ilke imza atarak ekran arkasında yer almaya karar verdi. Tolgahan Sayışman’ın kurduğu yapım firması, ilk dizisi ‘Sınır’ın çekimlerini yaptı.

Sayışman, proje sırasında yönetmen ve senaristin işine karışmayarak da ekibine rahat bir ortam sağladı. Çekimleri Balıkesir’de yapılan dijital uyarlama dizi ‘Sınır’ın, 2 sezon sürmesi planlanıyor.

Ünlü oyuncui 17 Aralık’ta 40 yaşına girdi. Oyuncunun 2017’de Los Angeles’ta evlendiği Almeda Abazi,  eşine sürpriz bir doğum günü videosu hazırladı.

Videoyu instagram hesabından takipçileriyle de paylaşan Tolgahan Sayışman bu eğlenceli videoyu hazırlayan aynı zamanda iki çocuğunun annesi Almeda Abazi’ye de teşekkür etti.

 

Tolgahan Sayışman’ın bebekliğinden, çocukları ile oynadığı anlara kadar pek çok görüntüsünün yer aldığı video hayranları tarafından çok beğenildi ve eğlenceli bulundu.

Videoda, oyuncunun bebekken  bir hayli tombul olduğu da gözlerden kaçmadı. Takipçileri Tolgahan Sayışman’ın paylaşımına, doğum gününü kutlayan pek çok yorum yaptı.

Yaşadığı reyting şanssızlığı sonrasında televizyon projelerinde yer almama kararı alan oyuncu, Aynasız isimli sinema filmi ile hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncu filmde iki karakteri birlikte canlandıracak. Karakterlerden birisinin oğlunun ismi olan ‘Efehan’ olması da ilginç bir ayrıntı olarak öne çıkıyor.

Polisiye komedi türündeki projede, Erdal Özyağcılar, Algı Eke, Sarp Bozkurt, Öznur Serçeler, Serdar Burak Şanal, Çağla Boz, Aslıhan Karalar, Barbaros Dikmen ve Sera Tokdemir gibi ünlü isimlerde yer alıyor.