Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma her hafta düşüşte! Bu hafta biraz daha geriledi!

Yasak Elma her hafta düşüşte! Bu hafta biraz daha geriledi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezona bomba gibi giren Fox TV dizisi Yasak Elma, Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ekrana gelmeye başlamasıyla reytinglerde gerilemeye başladı. Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma dün akşamı genel izleyicide dördüncü sırada yer aldı.

Medyapım’ın en iyi yapımlarından birisi olan Yasak Elma dizisi beşinci sezonuyla izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Senaryosundaki absürt yanlarla kimi zaman eleştirilen ama izleyicinin seyretmekten kendini alamadığı Yasak Elma dizisi sezona bomba gibi bir giriş yapmıştı.

Beşinci sezona birincilikle başlayan Yasak Elma, Show TV’nin çok iddialı dizisi Üç Kuruş’un ekrana gelmeye başlamasından sonra dahi reytingdeki başarısını sürdürmüştü. Ancak TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu’nun ekrana gelmesiyle Yasak Elma birinciliğini kaybetti.

Yasak Elma her hafta düşüşte! Bu hafta biraz daha geriledi! 7

Yasak Elma, bu gelişmenin ardından haftalarca tüm kategorilerde ikincilik elde etti. Ancak dizi 13 Aralık akşamı yayınlanan 124. bölümüyle tüm kategorilerde bir sıra gerileyerek üçüncülük konumuna düştü. Yasak Elma, dün akşamki bölümüyle de dördüncülüğe geriledi.

Yasak Elma dizisinin reytingleri dün akşam yayınlanan bölümüyle ortalamaya bir hayli yaklaştı. Dizi tüm izleyicilerde dördüncü sırada yer alırken AB ve ABC1’de ise üçüncü sırada yer aldı.

Açıkçası Yasak Elma dizisinin bundan böyle bu sezonda birinci olması bir hayli zor. Zira TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu birinciliğe çengeli taktı ve kesinlikle çıkarmıyor. Bu durumda Yasak Elma senaristlerine düşen görev reytingleri daha da düşürmemeye çabalamak olacaktır.