Ana sayfa Dizi Haberleri Alkışlar Yargı’daki Engin’i sümsük arkadaştan psikopata dönüştüren Onur Durmaz için!

Alkışlar Yargı’daki Engin’i sümsük arkadaştan psikopata dönüştüren Onur Durmaz için!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon en iddialı dizisi Yargı başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Her hafta tansiyonun hiç düşmediği Yargı dizisine bu hafta Engin’in ölümü damgasını vurdu. Haftalardır süren Engin tartışması böylece sona erdi. İzleyiciler Engin gibi sıra dışı bir karakteri böylesine başarıyla canlandıran oyuncu Onur Durmaz’ı ayakta alkışlıyor.

Engin, Yargı dizisinin ilk bölümünde Ceylin’in üniversiteden arkadaşı ve iş ortağı olarak karşımıza çıktı. Çok ünlü bir avukat olan babası Yekta’yla çalışmak yerine arkadaşını tercih eden Engin, çok baskın bir karakter olan Ceylin’in sözünden çıkmıyor, ne derse onu yapıyordu.

Alkışlar Yargı’daki Engin’i sümsük arkadaştan psikopata dönüştüren Onur Durmaz için! 13

Ancak ilerleyen bölümlerde Engin’in, Ceylin’in kardeşi İnci’yi öldüren kişi olduğu ortaya çıktı. Hapse giren Engin bir anda psikopat bir katile dönüştü. Engin uzun süre hapishaneden, dışarıdaki düşmanlarına kök söktürdü.

Ve en sonunda Engin öldü. Katil zanlısı olarak ise Ceylin görünüyor. Gerçek katilin kim olduğunu önümüzdeki bölümlerde göreceğiz. Engin, Yargı’da öldü ancak gerçek hayatında yeniden doğdu. Çünkü Engin, oyuncu Onur Durmaz’ın kariyerindeki dönüm noktası oldu.

Genç oyuncu Onur Durmaz sosyal medyada o kadar çok övgü aldı ki en sonunda hesabından yaptığı paylaşımla herkese teşekkür etti. Bir izleyici yaptığı yorumda Onur Durmaz’ın oyunculuktaki başarısını şu sözlerle dile getirdi: “Pasif sümsük arkadaştan, cani psikopat katile bir karakteri dönüştürmek ve bunu izleyiciye kısa sürede inandırmak hiç kolay değildi. Harika canlandırdınız tebrikler. Yargı bize sizi kazandırdı. Yolunuz açık olsun.”

Alkışlar Yargı’daki Engin’i sümsük arkadaştan psikopata dönüştüren Onur Durmaz için! 14

Bir başka izleyici de “Engin’e sinir olsak da bir seyirci olarak sizi izlemekten büyük keyif aldığımı söylemek isterim. Kaliteli oyunculuğunuz ve ekrandan seyir zevki veren performansınız için ayrıca teşekkürler”

Alkışlar Yargı’daki Engin’i sümsük arkadaştan psikopata dönüştüren Onur Durmaz için! 15

Bir izleyici ise “ Muhteşemdin! Keşke biraz daha izleseydik seni. Karükter kötü idi ama seni izlemek şahane idi.” diye yazdı.

Alkışlar Yargı’daki Engin’i sümsük arkadaştan psikopata dönüştüren Onur Durmaz için! 16

Onur Durmaz’ın başarılı oyunculuğuna dair yapılan diğer paylaşımlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Alkışlar Yargı’daki Engin’i sümsük arkadaştan psikopata dönüştüren Onur Durmaz için! 17 Alkışlar Yargı’daki Engin’i sümsük arkadaştan psikopata dönüştüren Onur Durmaz için! 18 Alkışlar Yargı’daki Engin’i sümsük arkadaştan psikopata dönüştüren Onur Durmaz için! 19