Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün Kiracı dizisi kadrosuyla çok iddialı geliyor!

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün Kiracı dizisi kadrosuyla çok iddialı geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranlara en son Alev Alev dizisiyle gelmişti Dilan Çiçek Deniz. Oyuncu daha sonra Burak Deniz ile başrolünde oynadığı iki ayrı dijital proje ile gündeme geldi. Netflix için çekilen Gidenler filmi ve BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar isimli dizide rol aldı.

Deniz, bu iki dijital projenin ardından yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Kiracı isimli dizide oynayacak olan Dilan Çiçek Deniz, başrolü Serhat Tütüncü ile paylaşmakta. Fox TV’de yayınlanacak olan ve MF Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini Yusuf Pirhasan üstleniyor.

Büyük bir titizlikle hazırlıkları yapılan dizinin senaryosunu ise Nermin Yıldırım kaleme almakta. Hikayesi ile etkileyici bir proje olarak şimdiden iddialı bir yere konulan Kiracı dizisinin kadrosu da bir o kadar iddialı isimlerden oluşuyor.

Çekimlerine kısa bir süre önce başlanılan dizide, bir apartmanda yaşanan ilginç olaylar konu ediliyor. Türkiye gündeminde artan kira fiyatları çokça yer tutarken, dizide bu konuya yer verilip verilmeyeceği de merak konusu şimdiden. Adının Kiracı olması, toplumsal pek çok problemi de diziye taşıyacak gibi görünüyor…

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün Kiracı dizisi kadrosuyla çok iddialı geliyor! 8

Dizinin kadrosunda Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün yanı sarı; Bennu Yıldırımlar da var. Usta oyuncu en Kadın dizisindeki rolünün ardından, geçtiğimiz aylarda Sadakatsiz dizisine konuk oyuncu olmuştu.  Kiracı dizisinde ayrıca yine usta isimlerden Özlem Tokarslan, Rüçhan Çalışkur, Beyti Engin, Ruhi Sarı da rol alıyor.

Ayrıca genç oyuncu kadrosu da son yılların beğenilen isimlerinden oluşmakta. Nilsu Yılmaz ve Melisa Döngel de bu isimlerden bazıları. Başarılı oyuncu Umut Kurt da dizinin kadrosunda.

Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü'nün Kiracı dizisi kadrosuyla çok iddialı geliyor! 9

Genç kuşak başarılı oyuncuların yanı sıra deneyimli ve usta isimleri bir araya getiren Kiracı dizisi merakla bekleniyor. Dram türündeki dizinin çekimlerinin başlamasıyla birlikte, ekranda yerini alması da çok uzun sürmeyecek! Dizinin Nisan ayı sonunda ekrana gelmesi bekleniyor.

Dilan Çiçek Deniz, diziyle ilgili bir açıklamasında senaryoyu çok beğendiğini ve okurken yüzünden gülücüklerin eksik olmadığını söyleyerek aynı zamanda izleyiciyi gülümsetecek ayrıntıların da yer aldığı bir hikaye olduğunu ortaya koymuştu. Deniz, izleyenlerin çok beğeneceğine inandığını da ayrıca belirtmişti…