Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun annesinin güzelliğini görenler hayran kaldı!..

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu’nun annesinin güzelliğini görenler hayran kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Ay Yapım, imzalı Üç Kuruş adlı dizide ‘Kartal’ karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu sosyal medyada da oldukça aktif bir isim.

Oyuncu  instagram hesabında sık sık gerek iş gerek özel hayatından yaptığı paylaşımlarla hayranlarından övgü dolu yorumlar alıyor.

Ünlü oyuncu, ‘büyüten anacığım, yapımda emeği geçen babacığım, sonuç’ notunu düştüğü son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun annesinin güzelliğini görenler hayran kaldı!.. 72

Anne ve babasının fotoğraflarını instagram hesabından yayınlayan ünlü oyuncunun annesinin güzelliği hayranlarını mest etti.  Kısa sürede yüzlerce yorum alan fotoğraflara oyuncunun takipçileri tarafından, ‘Anne efsane güzelmiş’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Eski fotoğraflarla sosyal medyada nostalji yapan Uraz Kaygılaroğlu’nun anne ve babası, hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun annesinin güzelliğini görenler hayran kaldı!.. 73

Üç Kuruş dizisi final yapmaya hazırlanan Uraz Kaygılaroğlu yeni teklifler almaya başladı bile. Planlamalara göre Üç Kuruş’un bitmesine sadece 10 bölüm kaldı… Dizi, mayıs ayının sonlarında 28. bölümü ile izleyiicye veda edecek.

Uraz Kaygılaroğlu, daha önce yaptığı açıklamada yaz aylarından sonra yeniden setlerde yer alabileceğini belirtmişti. Üç Kuruş dizisi planlandığı gibi Mayıs sonuna doğru biterse, Uraz Kaygılaroğlu bir süre dinlenip sonra yeni projeler için yeniden sete çıkabilir.

Ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun annesinin güzelliğini görenler hayran kaldı!.. 74

Oyuncuya yapılan yeni proje tekliflerinden birisinin de Disney Plus tarafından satın alınan, BKM’nin seri katil hikayesi olan Star isimli dizi olduğu ortaya çıktı. İddialara göre dizide Uraz Kaygılaroğlu ile Pınar Deniz ikilisinin başrolde buluşma ihtimali var.