Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy, Otello Kamil’de oynayacak mı? Senaristi bizzat bilgi verdi!

Çağatay Ulusoy, Otello Kamil’de oynayacak mı? Senaristi bizzat bilgi verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk tiyatrosunun tarihi karakterlerinden Otello Kamil’in hayatının dizi olacağı aylar önce gündeme düşmüştü. Dün gündeme gelen bir haberde ise dizide Çağatay Ulusoy’un Otello Kamil’i canlandırmayı çok istediği ortaya çıkmıştı. Dizinin senaristi Levent Cantek Otello Kamil ile ilgili son bilgileri verdi.

1887-934 yılları arasında yaşayan, Otello Kamil lakaplı tiyatrocu Kamil Rıza Bey’in hikayesini anlatacak dizinin senaryosu Levent Cantek tarafından kaleme alınıyor. Cantek. Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı ve BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinin de senaristi.

Çağatay Ulusoy’un hayranları tarafından oluşturulan sosyal medya hesabında bizzat Levent Cantek’in verdiği açıklama paylaşıldı. Cantek açıklamasında diziyle ilgili her şeyin çok yeni olduğunu ve daha kesinleşen bir şey bulunmadığını söyledi. Ancak Cantek, Otello Kamil dizisinin büyük bir uluslararası dijital platformda yayınlanacağını belirtti ve ilk bölümün senaryosunun daha yeni tamamladığını sözlerine ekledi. Cantek, Çağatay Ulusoy’la ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Çağatay Ulusoy, Otello Kamil’de oynayacak mı? Senaristi bizzat bilgi verdi! 52

Milliyet gazetesinin yazarlarından Sina Koloğlu, sosyal medyadan paylaşım yaparak,  “Bu anarşist tiyatrocuyu kim oynamak istiyor” diye yazdı. Otello Kamil’i canlandırmak için Çağatay Ulusoy’un çok istekli olduğunu belirten Sina Koloğlu, şöyle devam etti:

“Benim kulağıma gelen başından beri, Çağatay Ulusoy bu role çok istekli. Bir yerde ‘artık rüştünü tam ispat etme’ rolü de diyebiliriz. Peki hangi kanal? Görünen o ki bu iş dijital platformda kıymetini bulur. Bizim yerliler olur mu? Zannetmem. Yine aday Netflix.”

Gelen bilgiye göre sekiz bölümden oluşması planlanın dizinin çekimleri üç ay sürecek. Dizinin hikayesi 1924-34 yılları arasında geçecek. Dolayısıyla izleyiciyi yine yüksek bütçeli bir dönem dizisi bekliyor. Netflix’te yayınlanacak dizinin çekimlerine senaryo tamamlandığında başlanacak.

Netflix için çekilecek Süslü Korkuluk dizisinde başrolde yer alacak Çağatay Ulusoy’un bu projede yer alıp almayacağıyla ilgili resmi bir açıklama yok. Ancak Ulusoy’un hayranları başarılı oyuncuyu bu rolde görmek için can atıyor.