Ana sayfa TV Programları Ünlü oyuncu ve senarist Gupse Özay, dijital platformlara yeşil ışık yaktı!…

Ünlü oyuncu ve senarist Gupse Özay, dijital platformlara yeşil ışık yaktı!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuklaların en delikanlısı ‘Dayı’nın GAİN’de yayınlanan canlı talkshow programının ilk bölümüne ünlü oyuncu ve senarist Gupse Özay konuk oldu. 2020 yılının Temmuz ayında meslektaşı Barış Arduç’la nikah masasına oturan Gupse Özay, programda samimi açıklamalarda bulundu. Neşeli haliyle dikkat çeken Özay programda, senaryo yazım sürecinde neler yaşadığını ve ritüellerini anlattı.

Gupse Özay, “Tanıdığım bildiğim dünyaları yazıyorum. Arkadaşlarımdan, akrabalardan, komşulardan ve tanıdıklarımdan ilham alıyorum. Yazmaya başlamadan önce de genelde her zaman iki hikaye oluyor kafamda. Onları kağıda yazar, kura çekerim. Kurada hangisini seçersem onu yazmaya devam ederim. Genelde de doğru seçimler olur bunlar” dedi.

Ünlü oyuncu ve senarist Gupse Özay, dijital platformlara yeşil ışık yaktı!... 7

Özay, son zamanlarda ağırlıklı olarak sinema projelerinde yer almasıyla ilgili olarak;  “Benim ilk dizim ‘Yalan Dünya’ dizisiydi. Çok keyif aldığım ve eğlendiğim bir tecrübe oldu benim için ama sinemayı daha çok sevdim. Sinema ile devam ederim yüksek ihtimal ama dijital platformlarda yayınlanacak projeler neden olmasın” diyerek dijital platformlardan gelecek projelere sıcak baktığının da altını çizdi.

İlk bölüm özelinde Gain’in tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak yayınlanan ‘Dayı Şov’; farklı oyunlar, yarışmalar, skeçlerle ve Gupse Özay’ın enerjisiyle izleyiciye keyifli dakikalar yaşattı. GAİN’in ilk canlı talkshow programı olma özelliğini de taşıyan programda, Nazmi Sinan Mıhçı’nın yetişkinlere yönelik olarak hazırladığı Kukla Kabare’nin sevilen karakteri ‘Dayı’, her hafta Cuma günü sürpriz konuklarını ağırlayacak.