Ana sayfa Sosyal Medya Elimi Bırakma dizisinin Arda’sı Emre Bey’den yeni diziye yeni imaj!

Elimi Bırakma dizisinin Arda’sı Emre Bey’den yeni diziye yeni imaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Emre Bey, 2015 yılından bu yana setlerde yer almaya devam ediyor. Kariyerine Aşk Zamanı isimli dizi ile başlayan oyuncu, Adı Efsane isimli yapımdaki Kıvanç karakteri ile çok dikkat çekmişti.

Ardından Elimi Bırakma dizisinde Arda olarak izlediğimiz oyuncu, büyük bir çıkışa da imzasını attı. Alp Navruz ile Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı bu dizinin ardından popülerliği bir hayli artan Emre Bey, sosyal medyada da geniş bir hayran kitlesine hitap ediyor.

Ünlü oyuncu yeni dönem için dizi tercihini TRT’nın dijital platformu için hazırlanmakta olan Akif’ten yana yaptı… Ünlü şair Mehmet Akif Ersoy’un hayatının anlatılacağı dizinin çekimlerinin başladığı da oyuncunun yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

Elimi Bırakma dizisinin Arda'sı Emre Bey'den yeni diziye yeni imaj! 7

İzmit’te bulunan Seka Film Stüdyosu’nda oluşturulan dekorlarda yapılan çekimlerde Emre Bey’in yeni imajını görebilirsiniz.

Fikret Kuşkan’ın başrolünde yer aldığı ayrıca Adnan Biricik, Özge Borak, Gökçe Akyıldız, Ertan Saban gibi önemli isimlerin de kadrosunda buluştuğu Akif dizisi, toplam 13 bölüm olarak çekilecek.

Haluk karakterini canlandıran Emre Bey’in yeteneklerini sergilemesi beklenen proje, İstiklal Marşı’nın yazılmasının hemen öncesi ve sonrasındaki dönemi kapsıyor.