Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü Oyuncu, yeni dizi projesi ortaya çıkınca, Arıza dizisinden ayrılacağı haberlerine son noktayı koydu!

Ünlü Oyuncu, yeni dizi projesi ortaya çıkınca, Arıza dizisinden ayrılacağı haberlerine son noktayı koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Arıza dizisinden bir ayrılık yaşanacağı şeklinde medyada yer alan haberlerin doğru olmadığını oyuncu kendisi yaptığı açıklama ile duyurdu. Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan ile birlikte başrolde yer alan usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, hakkındaki haberler üzerine bir açıklama yapma gereği duydu.

Dizide Haşmet’i Gürkan karakterini oynayan Taylan ile ilgili söylentiler, aslında bir başka dizisiyle ilgili gelişmeler üzerine gündeme geldi. Oyuncunun dijital platform Exxen için hazırlanan Ölüm Zamanı isimli dizide oynaması nedeniyle bu söylentiler ortaya çıktı.

Aralarında genç kuşağın başarılı isimlerinden Mert Yazıcıoğlu, Ece Yaşar, Nilsu Berfin Aktaş, İdris Nebi Taşkan’ın da yer aldığı oyuncularla kamera karşısına geçti Ahmet Mümtaz Taylan. Bu iddialı projenin çekimleri başladı ve 8 bölümü bitirildi.

Ünlü Oyuncu, yeni dizi projesi ortaya çıkınca, Arıza dizisinden ayrılacağı haberlerine son noktayı koydu! 8

Usta kalem Zülküf Yücel’in senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut üstlenirken yapımcılığını ise Süreç Film yapıyor. Bir kampta yaşanan bir cinayetin ardından gelişen sıradışı olayları konu alındığı dizinin 8 bölümü 15 günde çekildi ve bitti.

İşte bu dizide oynaması ve bir başka dijital platform Gain’de yayınlanan “Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı” programını da yapması, oyuncunun Arıza dizisinden ayrılacağı şeklinde söylentilerin ortaya çıkmasına neden olmakta.

Oysa dijital platformların yaygınlaşması ile birlikte pek çok oyuncu hem dijitalde, hem de ekrandaki dizilerde aynı anda rol alabiliyor. Ahmet Mümtaz Taylan’ın Arıza dizisinden ayrılması söz konusu değil!

Oyuncu, twitter sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaparak ayrılık haberlerini yalanladı!

Ünlü Oyuncu, yeni dizi projesi ortaya çıkınca, Arıza dizisinden ayrılacağı haberlerine son noktayı koydu! 9

Taylan, Arıza dizisinin yeni bölüm yayını sırasında yazdığı mesajda “Hazır yeni bölüm akarken konuya nokta koyalım, A.Rıza’dan ayrılmam hiç düşünülmedi, konuşulmadı, boş işler, iyi seyirler…” notunu düştü.