Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı setinde neler oluyor? Ezgi Mola kameraya el attı! Merve Dizdar tüyoyu verip kaçtı!

Masumlar Apartmanı setinde neler oluyor? Ezgi Mola kameraya el attı! Merve Dizdar tüyoyu verip kaçtı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan ve bu akşam 21. bölümü ekrana gelecek olan Masumlar Apartmanı dizisi, ekran başında diziyi izleyenleri çoğu zaman duygusal sahneleriyle hüzünlendiriyor. Dramatik yanı ağır bir hikaye izlerken ekrana kilitlenen izleyiciye ara sıra nefes aldıran ve gülümseten sahneler de yok değil. Ancak hikaye başlı başına ciddi travmalar yaşayan bir ailenin sorunlarına kilitlenmiş durumda!

Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldıkları dizi, yeni sezonun en çok beğenilen, reytingleriyle de rakip tanımayan dizisi olmayı başardı. Hikaye gittikçe daha da ilginçleşirken, izleyenlerin merak ettiği bir başka kısım da kamera arkası.

Dizinin oyuncuları, zaman zaman sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla takipçilerine de keyifli videolar ve fotoğraflar sunuyorlar. Bu şekilde kamera arkasında birbirleriyle çok uyumlu bir ekibin olduğu da görülüyor.

Zor ve meşakkatli geçen bir haftalık çalışmanın sonucu ekrana gelen dizilerin kamera arkalarında aynı zamanda keyifli anlar da yaşanıyor. Ezgi Mola’nın esprili kişiliğini artık bilmeyen yok. Oyuncu, özel hayatında olduğu gibi setten de yaptığı paylaşımlarla takipçilerine keyifli içerikler sunuyor.

Merve Dizdar ile çok eğlendikleri de yaptıkları paylaşımlarda görülmekte. Dizinin setinden bir kareyi Merve Dizdar paylaştı. Ezgi Mola’nın kameranın arkasına geçtiği ve direktiflerle çekim yaptığı o anlarda Merve Dizdar da duruma gülüyor. Mola, bu kareleri daha sonra kendi hesabında da paylaştı.

Masumlar Apartmanı setinde neler oluyor? Ezgi Mola kameraya el attı! Merve Dizdar tüyoyu verip kaçtı! 8

Merve Dizdar, bu akşam ekrana gelecek 21. bölüm için de tüyoyu verdi! Dizideki müzmin aşkı Esat’ı oynayan Uğur Uzunel ile fotoğraflarını paylaşan Dizdar, merakı arttıran bir de not düşmeyi ihmal etmedi…

Masumlar Apartmanı setinde neler oluyor? Ezgi Mola kameraya el attı! Merve Dizdar tüyoyu verip kaçtı! 9

Esat aşkı yüzünden olmadık işler yapan Gülben’in artık aşkını kalbine gömdüğü bir dönem yaşanıyor dizide. Hayalinde bile artık Esat’a rest çeken Gülben durumları söz konusu. Ancak ikilinin ilginç bir sürprizi olsa gerek yeni bölümde! Merve Dizdar, “Bu akşam Uğur Uzunel’ciğimle çok güzel bir sahnemiz var yine” sözleriyle merakları arttıran bir paylaşım yaptı. İzleyip görelim, bakalım neymiş bu sürpriz?

İşet 21. bölüm fragmanı: