Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncular Damla Sönmez ve Uraz Kaygılaroğlu aynı projede buluştu

Ünlü oyuncular Damla Sönmez ve Uraz Kaygılaroğlu aynı projede buluştu

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İki başarılı, yetenekli genç nesil oyunculardan Damla Sönmez ile Uraz Kaygılaroğlu aynı projede bir araya geldi. Ancak bu defa bir film veya dizi değil. İki ünlü oyuncu ilk defa bir müzik projesinde yer alıyor.

Tüylerinizi diken diken edecek bir müzik şölenine hazır olun. Murathan Mungan Şarkıları; Ceylan Ertem, Damla Sönmez, Demet Sağıroğlu ve Uraz Kaygılaroğlu ile yeniden hayat bulacak. Alper Kömürcü’nün müzik direktörlüğünü üstlendiği konser 23 Eylül’de Turkcell Vadi’de gerçekleştirilecek.

Ünlü oyuncular Damla Sönmez ve Uraz Kaygılaroğlu aynı projede buluştu ancak bir film değil! 3

Uraz Kaygılaroğlu ve Damla Sönmez konser için provalara başladı. Gerçek mesleği şarkı söylemek olmadığı için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Damla Sözmez, “Böyle önemli isimlerle sahne alacağım için büyük gurur yaşıyorum” dedi.

Korkuyla karışık farklı bir heyecan yaşadığını dile getiren Uraz Kaygılaroğlu ise, “Eş dost ortamında şarkı söylemişliğim var ancak bir orkestra ile ilk defa sahnede şarkı söyleyeceğim, farklı bir heyecan yaşıyorum” açıklamasını yaptı. Uraz Kaygılaroğlu ve Damla Sönmez,  ileride bir albüm çalışması yapmayı düşünmediklerini de söylediler.

23 Eylül’de gerçekleşecek konserin ilk provalarından görüntüleri aşağıda izleyebilirsiniz;