Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin İnci’si Pelin Karahan, yeni sezonda içi rahat bir şekilde Kıbrıs’ta olacak!..

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin İnci’si Pelin Karahan, yeni sezonda içi rahat bir şekilde Kıbrıs’ta olacak!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT 1’in dönem dizisi ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ın ismi değiştirildi. İkinci sezonda Kıbrıs Zafere Doğru ismini alan dizide ‘İnci’ karakteriyle büyük beğeni toplayan Pelin Karahan yaz tatilini Bodrum’daki evinde geçirdi. Tatilini bitirip İstanbul’a dönen oyuncu  dizi çekimleri için Kıbrıs’ın yolunu tuttu.

2014 yılında iş insanı Bedri Güntay ile evlenen güzel oyuncunun Ali Demir ve Can Eyüp adında iki oğlu var. Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Kıbrıs’a gitmeden önce eşi Bedri Güntay ile Etiler’de alış veriş yaparken görüntülenen Pelin Karahan gazetecilerle sohbet etti.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin İnci'si Pelin Karahan, yeni sezonda içi rahat bir şekilde Kıbrıs'ta olacak!.. 8

Dizi çekimleri için bir süre Kıbrıs’ta olacağı hatırlatılan oyuncu konuyla ilgili, “Artık bundan sonra bir ayağım Kıbrıs’ta olacak. Bedri ve annem burada olacağı için aklım çocuklarımda kalmayacak. İçim rahat o konuda” ifadelerini kullandı.

Ayrıca koronavirüs aşılarını da olduğunu belirten Karahan, “İki aşımı da olduğum için içim rahat. Kontrollü bir şekilde gidip, geleceğim” şeklinde konuştu. Bronzluğu da sorulan 36 yaşındaki oyuncu, “Her yaz üç ay boyunca Bodrum’dayım. Ben yanmayayım da kim yansın arkadaşlar? Ayrıca bronzluğu çok seviyorum zaten” dedi.

Kıbrıs Zafere Doğru dizisinin İnci'si Pelin Karahan, yeni sezonda içi rahat bir şekilde Kıbrıs'ta olacak!.. 9

Öte yandan, baş rollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı ilk sezonu ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ olarak yayımlanan dizi, ikinci sezonunda ‘Kıbrıs Zafere Doğru’ adıyla ekrana gelecek.