Ana sayfa Dizi Haberleri Ushan Çakır’ın bir dizisi final yapıyor diğer dizisi başlıyor!

Ushan Çakır’ın bir dizisi final yapıyor diğer dizisi başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ushan Çakır, son yıllarda üst üste yer aldığı projelerle izleyicilerle farklı rollerde buluştu. Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Emre’den sonra Avlu dizisindeki Tolga karakterine hayat veren oyuncu, geçen yıl da Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizide Salih Bozok olarak yerini almıştı.

Dijital dizilerde ve sinema filmlerinde de yerini alan Ushan Çakır en son Kahraman Babam isimli dizideki Cem karakteri ile Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. İtfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı dizide farklı bir deneyim yaşayan ve hayat kurtarma konusunda da önemli bir deneyim kazanan Ushan Çakır, ne yazık ki bu yapıma veda etti.

26 Temmuz Pazartesi akşamı yayınlanacak olan sekizinci bölüm ile birlikte Kahraman Babam dizisi de final yaparak ekran ömrünü tamamlayacak.

Ushan Çakır ise kısa bir aradan sonra yeni bir dizi için yeniden sete çıkacak. Mevlana isimli Kale Film tarafından hazırlıkları titizlikle yapılan projede ünlü oyuncu da bulunuyor.

TRT’nin dijital platformu için hazırlıkları yapılan Mevlana dizisi için Konya’da etkileyici bir plato hazırlandı. Ağustos ayının başlarında Ushan Çakır, yeni dizi ekibi ile buluşarak çekimlere katılacak. Oyuncu, yeni dizisinde Şirazi karakterine hayat verecek.