Ana sayfa Sinema Ozan Akbaba büyük hayalini gerçekleştirdi!

Ozan Akbaba büyük hayalini gerçekleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ozan Akbaba büyük bir heyecan yaşıyor… Ünlü oyuncunun hikayesini yazdığı Anka isimli sinema filminin çekimlerine geçtiğimiz gün başlandı. Oyuncu, uzun süredir hem kamera arkasında hem de önünde yer aldığı sinemaya verdiği emekle biliniyor.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakteri ile dikkatleri çeken oyuncu, senaryo konusunda da yıllardır süren çabalarının Anka filmi ile hayata geçmesinden son derece memnun.

“Anka filmi çekimleri başladı” notuyla instagram hesabından paylaşımda bulunan Ozan Akbaba, yeni bir serüvende başrolde olmanın keyfini de sürüyor. Hem hikayesini yazdığı hem de başrolünde yer aldığı Anka filminin çekimlerinin 1 aydan biraz uzun sürmesi bekleniyor.

Deniz Işın, Atilla Şendil, Engin Hepileri ve Özgür Emre Yıldırım’ın da kadrosunda yer aldığı Anka filmi, arabalar ve hız tutkusunu konu alan bir hikayeye sahip.

Instagram’da aylar önce katıldığı bir canlı yayında hız filmi yapma konusundaki çabalarından bahseden oyuncu, senaryoyu hazırladığını da söylemişti. Ozan Akbaba’nın aylar önce bahsettiği proje Anka olarak şimdilerde çekiliyor.

Ozan Akbaba, “Hız filmi yazdım, onu hayata geçirmeye çalışıyorum. Beni iyi anlayacak, benim onu anlayabileceğim bir yönetmene, bize bu fırsatı verecek yapımcıya, senaryoyu okuduğunda benim kadar heyecanlanacak oyunculara ve ekibe ihtiyacım var” açıklamasıyla da dikkat çekmişti.

Ünlü oyuncunun hayali böylece gerçekleşmiş oldu.