Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’un Ogeday’ı Baki Davrak TRT’nin çok iddialı dizisinde yerini aldı!

Çukur’un Ogeday’ı Baki Davrak TRT’nin çok iddialı dizisinde yerini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -1971 Almanya doğumlu olan ünlü oyuncu Baki Davrak, 1990’lı yıllardan bu yana hem sinema filmleri hem de dizilerin vazgeçilmez isimlerinden birisi oldu.

Almanya’da da çeşitli projelerde yer alan ama son yıllarda kariyerini Türkiye’deki projelerle devam ettiren Baki Davrak, Vatanım Sensin dizisindeki Vasili karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

Yunan general olarak dizide yer alan ve güçlü bir performans sergileyen usta oyuncu, sonrasında da farklı rollerle ekranda olmaya devam etti. Rise of Empires Ottoman isimli Netflix’in mini dizisinde Durad olarak izlediğimiz oyuncu, son olarak Çukur dizisinde de Ogeday Erdenet karakteri ile yerini aldı.

Çukur'un Ogeday'ı Baki Davrak TRT'nin çok iddialı dizisinde yerini aldı! 8

11 bölüm süren Çukur macerasının ardından Baki Davrak, şimdi de yeni bir projeye hazırlanıyor… Mevlana dizisinde Şemseddin İsfehani karakterini canlandıracak olan oyuncu, yine etkileyici bir performans sergileyecektir.

Timuçin Esen, Ahu Türkpençe, Kaan Yıldırım, Devrim Özkan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerle birlikte Mevlana dizisinin kadrosuna adını yazdıran Baki Davrak, yeni rolüyle de yine hayranlarını mest edecektir.

Çukur'un Ogeday'ı Baki Davrak TRT'nin çok iddialı dizisinde yerini aldı! 9

Canlandırdığı karakterleri adeta bir elbise gibi üzerine giymesi ile bilinen oyuncu, 30 bölüm sürecek olan dizi için yakında Konya’ya gidecek. Özel olarak hazırlanan platoda çalışmalar son hızla sürüyor ve Ağustos ayında çekimlerin başlaması bekleniyor.